Wargaming představuje World of Warships Blitz, zahrajeme si už v lednu!
i Zdroj: WoT.cz
Článek Wargaming představuje World of Warships Blitz, zahrajeme si už v lednu!

Wargaming představuje World of Warships Blitz, zahrajeme si už v lednu!

Tomáš Urbánek

Tomáš Urbánek

23. 12. 2017 14:59
Reklama

Myslíte, že se bitevní loď vejde do průměrného mobilního telefonu? Haha, co to je za otázky, to je přeci jasné, že… ano! Tedy brzy to tak bude, Wargaming totiž představuje novou mobilní hru World of Warships Blitz, dočkáme se již 18. ledna na Androidech a iOS.

World of Warships Blitz bude taktická free-to-play online akce se složitými plavidly, ale jednoduchými pravidly. Na vývoji se kromě Wargaming Mobile (autoři Gods & Glory a World of Tanks Blitz) podílí i společnost KingNet.

O co půjde?

Na hráče čeká až 90 rozličných bitevních lodí sloužících USA, Německu, Japonsku, nebo Sovětskému svazu. Na výběr budou čtyři různé třídy a každá z nich disponuje specifickými vlastnostmi, je jen na vás, která z nich vyhovuje vašemu stylu hraní. Můžou to být agilní a odolné destroyery, všestranné křižníky, po zuby ozbrojené battleships a nebo letadlové lodě, které se zaměřují spíše na podporu z uctivé vzdálenosti.

Jádrem hry budou rychlé bitvy 7 vs 7, ale nebudou chybět ani zajímavé mise pro jednoho hráče. “World of Warships Blitz je jednoduchá hra, snadno se ji naučíte hrát, ale pravá výzva tkví v překonávání ostatních” říká Thaine Lyman ze studia Wargaming Mobile. “Krátké a intenzivní bitvy, snadné ovládání a ohromná nabídka lodí co bude k dispozici hned po spuštění hry. Jsme opravdu nadšeni, že můžeme mít v našem portfoliu hru jako WoW Blitz!”

K přihlášení do hry samozřejmě bude sloužit jednotné Wargaming ID, takže bude možné si svůj postup přenášet napříč platformami a na různá zařízení bez ztráty vybojovaných úspěchů. A aby toho nebylo málo, všichni hráči si budou moci zahrát proti pohromadě, nezávisle na tom, zda používají Android, či iOS.

Přeběžná registrace do hry začíná už dnes na stránkách hry. A opravdu se vyplatí, kdo se zaregistruje před vydáním, dostane jako dárek jeden známý ruský křižník. Vážně, nestřílíme si z vás jako z Aurory!

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama