Supertest: Blíží se nerf přesností
i Zdroj: WoT.cz
Článek Supertest: Blíží se nerf přesností

Supertest: Blíží se nerf přesností

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Už jsme o tom psali, wargaming na rok 2015 připravuje velké změny v mechanice hry. Kromě zavedení Havoku a ničitelnosti mnoha objektů, nové fyziky pohybů tanků a hromadnému nerfu dohledů všech tanků vyjma skautů, se nám však blíží také další poměrně nepříjemná věc – hromadný nerf přesnosti všech kanónů. A ne, artilerie se to nedotkne.

Zajímavostí je, že na rozdíl od dohledů se nebudou nerfovat oficiální charakteristiky tanků, přesnost 0,40, 0,38, 0,35, nic z toho se vám nezmění. Co se změní, je distribuce střel v rámci zaměřovacího kruhu. Jednoduše řečeno, dnes existuje nějaký algoritmus, který určuje, kolik procent vašich střel by mělo dopadnou přesně na střed a kolik na okraj zaměřovače. Možná si vzpomínáte, že s touto hodnotou už se manipulovalo cca před rokem a půl, kdy se kanóny (jestli si správně vzpomínám) zpřesňovaly. Dnes se půjde přesně opačně, čili procento toho, co vám padne na střed zaměřovače bude nižší, zatímco na okraj toho bude lítat více.

Důvody nejsou přesně známé, ani to, kdy tato změna přijde, spekuluje se o 9.6 či 9.7. Zřejmě se tím WG snaží omezit kempení, sniping na velké vzdálenosti a také (stejnou cestou jdou bohužel všechny úpravy posledních měsíců) omezit vliv skillu dobrých hráčů a vliv jejich kvalitních posádek.

Co si o nerfu přesnosti myslíte vy?

Zdroj:http://ftr.wot-news.com/2014/12/11/straight-outta-supertest-accuracy-nerf/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama