Souhrn změn ze SuperTestu
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Souhrn změn ze SuperTestu

Souhrn změn ze SuperTestu

ThelvynCZ

ThelvynCZ

29. 9. 2017 08:22
Reklama

Opět jsme získali další detaily ze Supertestu, některé vozy, které byly dříve testovány, byly doladěny. Pojďme se kouknout na to, co víme.

FV4202

Změny v pancéřování věže byly vráceny zpět a zůstanou stejné jako v současné době v aktualizaci 9.20. Statistiky ukázaly, že britský prémiový tank byl příliš silný v boji během testování posílené věže. Wargaming bude pokračovat v experimentování s tankem a ještě se rozhodne, v jaké podobě ho pustí znovu na veřejný test.

FV205 Přejmenován

Příchozí britský stíhač tanků na tieru X, který nahradí FV215b (183), získal nové jméno, FV217 Badger. Badger obdrží další vylepšení svého čelního pancíře a zvýšené alfa poškození. Mezitím bude rychlost střelby trochu snížena, ale poškození za minutu zůstane stejné. Také jeho maximální rychlost bude snížena, ale celková dynamika se zlepší, což znamená, že schopnost průchodu terénem bude lepší a tank bude schopen udržet svou rychlost.

ELC EVEN

Malý francouzský tank čeká na posílení. Zásobník se změní tím, že mu ubude počet ran, ale vylepší se čas nabití zásobníku i čas mezi jednotlivými střelami. To není všechno, jeho poškození bude také přezkoumáno.

Caernarvon Action X

Britský těžký prémiový tank čeká na některé kosmetické změny se zlepšením pancíře. Jeho poškození za minutu se také zlepší a doufejme, že to z něj udělá zajímavý stroj.

Somua SM

V neposlední řadě obrněný francouzský krasavec projde taky změnami. Wargaming se rozhodl snížit jeho nejvyšší rychlost, ale zvýšit výkon motoru. Výsledkem bude lepší manévrování a udržení maximální rychlosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama