Nový Anti-Suicide/Quit systém
i Zdroj: WoT.cz
Článek Nový Anti-Suicide/Quit systém

Nový Anti-Suicide/Quit systém

Excalibur.cz

Excalibur.cz

5. 9. 2014 21:46
Reklama

Wargaming představí v patchi 9.3 nový sytém postihů sebevrahů, AFKerů a leaverů. Tento systém je cíléný na hráče (utopence, sebevrahy atp.), kteří nechtějí dát svou smrtí nepříteli kill.

Anti – leaver systém

Pokud se pokusíte hru předčasně opustit, hra vás upozorní tímto sdělením

Nový Anti-Suicide/Quit systém
i Zdroj: WoT.cz

“Tvůj tým tě potřebuje. Opuštění bitvy před jejím koncem či zničením tanku je považováno za dezerci a může být potrestáno.”

Po několika takovýchto leavnutích (Storm zmiňuje 3) přestane hráč dostávat XP, kredity a medaile dokud nezačne hrát znovu čestně. (přesné podmínky nejsou zatím známy)

Tento systém nebude ovšem platit pro nově příchozí hráče.

Kontroly AFKování

Nově budou přidány kontroly AFKování. Pokud hra zjistí, že jste ve hře byli neaktivní (čili afkovali) obržíte výše zmíněné varování o nulových XP, kreditech a medailích. Naštěstí tento systém bude brát v potaz internetové disconnecty a nováčky a nebude je tedy penalizovat.

Kladivo na Utopence a jiné Suicidery (konečně si přestanou artyny hrát na ponorky ? pozn. Razsh)

Pro sebevrahy prakticky platí vše, co je výše zmíněno. Poprvé obdržíte varování, pokud se zabijete znovu, trest vás nemine – 0 XP, 0 kreditů, žádné medaile. Pokud příjdete o život neštastnou náhodou, hra by to měla rozpoznat a nepotrestat vás.

Takže, když uvidíte varovný obrázek věřte, že za bitvu žádné odměny nedostanete. Systém váší další bitvu nijak neovlivní, ale váš učet bude označen varováním. No a pokud budete ve špatném chování dále pokračovat, budete potrestáni na delší dobu.

Zdroj: http://ftr.wot-news.com/2014/09/03/wargaming-introduces-anti-suicidequit-system/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama