[Aktualizováno] Na US serveru spustili funkci zvaní přátel
i Zdroj: WoT.cz
Článek [Aktualizováno] Na US serveru spustili funkci zvaní přátel

[Aktualizováno] Na US serveru spustili funkci zvaní přátel

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Na US serveru je nově možné zvát přátele do hry a díky tomu získávat různé bonusy. Tato funkcionalita by se co nevidět měla objevit i v Evropě.

Jsou dva typy pozvánek přátelům:
– pro nového hráče
– pro neaktivního hráče (někdo, kdo nehrál minimálně 60 dnů)

Do programu zvaní hráčů se pak zadává pro nové hráče jejich email, pro neaktivní hráče jejich uživatelské jméno. Hráč, kterého jste pozvali, dostane mail s odkazem, který musí prokliknout, přičemž ten kdo zve, může najednou poslat pozvánek až deset a počet možností pozvat pozvánky se postupně zvyšuje, když jsou ty původně odeslané odmítány.

Bonusy
Pokud spolu zvaný a ten, kdo zval, hrají čety, oba dostávají bonus v XP. Přesný násobitel záleží na času, kdy byla pozvánka přijata a kolik XP již bylo takto získáno. Nejvyšší bonus se získává, pokud budete hrát čety s více pozvanými.
Pozvaní jsou automaticky přidáni do seznamu vašich přátel a ve hře jsou snadno rozeznatelní podle ikonky za jejich uživatelským jménem. V přehledu svého účtu pak můžete vidět, kolik XP už jste takto získali. Pozvaní jsou automaticky přid

Odměna pro toho, kdo zval, je také závislá na tom, kolik bylo v bitvě získáno základních XP. Zároveň, pokud někdo, koho jste pozvali (a dříve WoT nehrál), dosáhl 10 tieru a koupil si tank tohoto tieru, vy dostanete odměnový tank, nejspíše T95E2.

Zdroj:http://ftr.wot-news.com/2014/11/17/referral-program-now-on-us-server/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama