Wargaming rozpustil divizi výzkumu a vývoje
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Wargaming rozpustil divizi výzkumu a vývoje

Wargaming rozpustil divizi výzkumu a vývoje

ThelvynCZ

ThelvynCZ

29. 10. 2020 20:53
Reklama

Wargaming rozpustil divizi výzkumu a vývoje. Společnost prochází restrukturalizací.

Vedení Wargamingu uzavřelo divizi výzkumu a vývoje. Tuto informaci v dopise pro web App2Top potvrdila tisková služba společnosti.

Tento týden nám několik nezávislých zdrojů potvrdilo ukončení fungování této divize. Fungovala v pěti kancelářích, včetně ústředí Wargamingu v kyperské Nikósii. Celkově zaměstnávala více než 100 lidí (podle neoficiálního zdroje) *.

Důležité: nemělo by se očekávat hromadné propouštění. Jak poznamenala tisková služba, „zaměstnancům bylo nabídnuto, aby si ve společnosti našli místo na jiných pozicích.“

To částečně potvrzuje jeden ze zdrojů, ale s důležitým doplňkem. Podle něj ve společnosti skutečně zůstali vývojáři bývalého výzkumu a vývoje. Zároveň došlo ke snížení managementu. Rovněž říká, že produkty, které provozovalo oddělení výzkumu a vývoje, zůstaly v provozu. Další zdroj však říká, že všechny projekty bývalé divize již byly uzavřeny.

Podle Wargamingu bylo rozhodnutí o zrušení oddělení učiněno během restrukturalizace společnosti. Činnost výzkumu a vývoje jako taková se nezastaví. Ve stávajících skupinách produktů je to v plném proudu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama