Výsledky : Rok Pegasa 2023/2024 ve World of Tanks
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/wot/sobytiya/natisk/itogi-natiska-god-pegasa-20232024-v-world-of-tanks/
Článek Výsledky : Rok Pegasa 2023/2024 ve World of Tanks

Výsledky : Rok Pegasa 2023/2024 ve World of Tanks

ThelvynCZ

ThelvynCZ

22. 5. 2024 11:28

Další event přinesl spoustu zábavy ...

Reklama

Od 19. května do 20. května se v Onslaught: Jade Pegasus odehrály poslední bitvy. Proto pár nuancí za sezónu.

  • Odměny budou uděleny do 2 týdnů, ale s největší pravděpodobností odměny dorazí po vydání aktualizace 1.25, jejíž vydání je naplánováno na 5. června.
  • 3 201 hráčů vstoupilo do žebříčku, aby získali jedinečné pruhy. Mnohem více dostane nový tank Hurricane ( Polsko, ST-10, propagační) s unikátními členy posádky. Pokud nepřijde vlna zákazů a seznam se nezmenší.
  • Nezapomeňte si  v obchodě Bond koupit nové Bondovo vybavení – mezi ně si můžete vzít Experimentální zaměřovač, Vylepšený kompresor a Vylepšený koncový pohon (poslední 2 pro ty, kteří dosáhli zlaté hodnosti).

Sezóna Jade Pegasus se od těch předchozích v letech 2023/2024 příliš nelišila. Změny se nedotkly hráčů na vysokých pozicích. Poměrně malý počet hráčů obdrží jedinečné odměny za rok Pegasus. Vzhledem k tomu, že je nepravděpodobné, že budou v budoucnu k dispozici ke koupi, dělá to z  tanku Hurricane jeden z nejvzácnějších ve hře.

Co se týče samotného Onslaughtu: nikam to nevede a těšíme se na nové sezóny! Vývojáři s tím mají velké plány. Na návrat hodnocených bitev se rozhodně nevyplatí čekat.

Bohužel režim Onslaught je stále docela dovednostní. Na vrcholu seznamu jsou komparsisté nebo hráči, kteří byli posíleni v super četách - což je v tuto chvíli docela efektivní.

Uvidíme se v Nadrisku 2024/2025, pseudo. Možná tam budou odměny žádanější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama