Článek Vyhrajte sběratelskou krabici World of Tanks

Vyhrajte sběratelskou krabici World of Tanks

Redakce

Redakce

1. 4. 2021 15:00

Omrkněte náš nový web a vyhrajte luxusní sběratelku.

Reklama

EDIT: Soutěž je ukončena, výhercem se stává čtenář s emailem d************8@gmail.com, všem ostatním děkujeme za účast a přejeme hodně štěstí do dalších soutěží.


K příležitosti spuštění aktualizovaného webu jsme vám v článku slíbili, že se můžete těšit také na soutěže o zajímavé ceny ze světa World of Tanks. Ta první začíná právě dnes a začneme opravdu ve velkém.

Soutěžit budeme o sběratelskou edici hry neboli o krabici plnou tankových pokladů, kterou si můžete prohlédnout v galerii článku. V ní najdete třeba sošku tanku Tiger 131, herní myš s motivy WoT, 30 dní prémiového účtu, 100% vytrénovanou posádku a mnoho dalších fyzických i digitálních cen. Celý seznam najdete zde.

Jak se zúčastnit?

Abyste si zajistili možnost výhry sběratelské edice WoT, budete muset ukázat své pátrací schopnosti a k tomu ještě znalost hry. 

Na jeden z obrázků v některém z článků z posledního týdne jsme umístili malé červené srdíčko. Vaším úkolem bude nejen toto srdíčko najít, ale také poznat, který tank je na tom obrázku vyobrazený.

Jakmile budete znát odpověď, zadejte ji do následujícího formuláře společně s vaším jménem a emailem. Každý hráč se může zúčastnit pouze jednou.

Soutěž ukončíme za dva týdny, tedy 15.4.2021. Sběratelskou edici pošleme stému správně odpovídajícímu uživateli. 

Tak neváhejte a vyrazte hledat srdíčko a proklikávat galerie obrázků, sběratelská edice čeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama