Všestranná herní sluchátka ORYX X310 Ghost k PC i konzoli
i Zdroj: WoT.cz
Článek Všestranná herní sluchátka ORYX X310 Ghost k PC i konzoli

Všestranná herní sluchátka ORYX X310 Ghost k PC i konzoli

Redakce

Redakce

7. 5. 2021 05:00 1

Konec šumu při komunikaci se spoluhráči.

Reklama

Značku Niceboy jistě nemusíme představovat. Jejich herní portfolio s označením ORYX jsme měli tu čest vyzkoušet již několikrát. Vždy přitom šlo o periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy. Dnes tomu nebude jinak. Podíváme se totiž na novinku v podobě sluchátek ORYX X310 Ghost Console. Jak již název napovídá, jde o model, který lze připojit i k herní konzoli.

Ještě před samotnou zkušeností s produktem musíme zmínit nádhernou krabici, ve které vám sluchátka dorazí. Niceboy si s touto maličkostí vyhrál a hráči, kteří rádi vystavují krabice od zakoupeného příslušenství, si balení od ORYX X310 rozhodně mohou umístit do první řady poličky.

Sluchátka X310 nabízejí standardní připojení přes 3,5mm jack. Kabel je zakončen hned dvojicí těchto konektorů, jeden pro vstup, druhý pro výstup. Výrobce přidal i velmi praktickou redukci na jeden „combo jack“. Sluchátka tak můžete připojit například k mobilu nebo právě ke konzoli.

Vzhledem k velkým 50mm měničům hrají ORYX X310 velmi dobře. Zvuk byl jak z PC, tak i konzole nadprůměrný k dané cenové kategorii. Mohla za to také skvělá izolace od okolí v podání pohodlných náušníků. Sluchátka se sice vyznačují větším přítlakem na uších, přesto vůbec netlačí a delší herní štace zvládnete naprosto bez problémů. Celkový komfort vás tak pozitivně překvapí.

Samozřejmě by to nebyly herní sluchátka bez mikrofonu. Pomocí něj se bez problémů domluvíte, zvuk je na dané poměry slušný. Potěší pak LED dioda na jeho konci, která indikuje zapnutí mikrofonu. Detail, který je ve výsledku neuvěřitelně praktický doplňuje flexibilní nástavec. Už v tomto bodě je záhodno zmínit nízkou cenu headsetu. Za 899 Kč totiž Niceboy vybavil sluchátka nadstandardním množstvím funkcí i pohodlí.

Rudé podsvícení ale není jen u zakončení mikrofonu. Nechybí ani na samotných mušlích. Světýlka jde přitom vypnout na ovladači, který naleznete na kabelu. Zde je i samotné vypínání mikrofonu a kolečko pro plynulou úpravu hlasitosti. Vše potřebné na jednom místě.

Po několika hodinách užívání zjistíte, že kouzlo ORYX X310 tkví právě v univerzálnosti. Jeden headset můžete používat na PC i konzoli. V obou případech stačí jen zapojit jack a máte vystaráno. Pokud střídáte platformy a potrpíte si na sluchátka, ušetří vám ORYX X310 nejen starosti a peníze s kupováním dvou modelů, ale i čas. Zapojíte a nic dalšího nemusíte řešit.

Celou dobu se navíc můžete spolehnout na kvalitní konstrukci. Elegantní plastový exteriér totiž doplňují kovové vnitřnosti. Těch si všimnete například při prodloužení hlavového mostu. Jde o skvělý balanc mezi lehkostí a odolností. Headset ve finále působí bytelným a elegantním dojmem při nízké váze.

Niceboy ORYX X310 je ve finále velmi povedeným headsetem, který poslouží dobře u PC i konzole. Využít ho můžete na obojí, a právě v tom případě získáte maximum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama