Článek Velké dárky a prémiové tanky

Velké dárky a prémiové tanky

ThelvynCZ

ThelvynCZ

29. 11. 2022 00:08

Blíží se každoroční žně Wargamingu, velké dárky přinesou několik prémiových tanků, máme favorita?

Reklama

Doufáme, že se na Holiday Ops 2023 těšíte! Pokud chcete naší slavnostní události přidat více zábavy a kouzla, rozbalte naše velké krabice obsahující skvělé dárky – můžete dokonce rozbalit zbrusu nové prémiové tanky! Přečtěte si další podrobnosti.


Garantovaná mechanika vozidel
Velké boxy mají zaručenou mechaniku vozidla. Je to jednoduché: Pokud otevřete 49 krabic, ale stále jste neobdrželi prémiové vozidlo, pak při 50. otevření máte zaručeno, že dostanete náhodný prémiový tank úrovně VIII nebo IX, který nevlastníte z níže uvedeného seznamu sad.

V herním klientovi na úvodní obrazovce Velké krabice bude speciální počítadlo zaručených vozidel. Pokaždé, když získáte prémiový tank úrovně VIII nebo IX, toto počítadlo se vynuluje a odpočítávání do dalšího poklesu vozidla úrovně VIII nebo IX začne znovu.

Jakmile budete mít na svém účtu všechna vozidla VIII a IX úrovně z Large Boxů, budete podle standardních pravidel kompenzováni goldy za hodnotu každého dalšího tanku. Přibude také garážový slot.

Impozantní tanky pro vaši sbírku
Nejcennější a nejžádanější dárky, které můžete najít ve velkých dárcích jsou impozantní tanky VIII a IX  urovně, včetně tří zcela nových vozidel. Každá krabice může obsahovat jeden prémiový tank úrovně VIII nebo IX z následujícího seznamu:

Velké dárky a prémiové tanky
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/11/28/wot-large-boxes-premium-tanks/
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama