Vánoční akce „Holiday Ops 2020“ startuje 8.12.
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Vánoční akce „Holiday Ops 2020“ startuje 8.12.

Vánoční akce „Holiday Ops 2020“ startuje 8.12.

ThelvynCZ

ThelvynCZ

4. 12. 2020 09:30
Reklama

Společnost Wargaming v Japonsku dnes (4. prosince 2020) oznámila, že herec Chuck Norris byl jmenován velvyslancem World of Tanks PC.

Vánoční akce „Holiday Ops 2020“ bude startovat od 8. do 9. prosince (v závislosti na serveru) a bude trvat do 10. ledna.

K dispozici bude až 32 misí a získáte slot na tank, což je bonus pro vylepšení vašeho vlastního vozidla, a jedinečného velitele Chucka Norrise. Během tohoto období se kromě vánočních ozdob, které zdobí hráčovu garáž, objeví i německý stíhač tanků V. úrovně „Pz.Sfl. IC ”, ten bude prezentován jako přihlašovací bonus.

Vánoční akce „Holiday Ops 2020“ startuje 8.12.
i Zdroj: WoT.cz

 

Wargaming s potěšením oznamuje, že hollywoodský herec Chuck Norris se ve hře World of Tanks pro PC objeví jako vyslanec World of Tanks na akci Holiday Ops od 8. prosince do 10. ledna.

 

Níže jsou komentáře vývojového týmu World of Tanks:

„Rok 2020 se chýlí ke konci, ale chceme udělat něco nezapomenutelného pro hráče, kteří si hru užívají, a letos plánujeme jednu z největších událostí ve hře, Holiday Ops. Pojďme se spolu letos znovu pobavit! ”- globální vydavatel World of Tanks Maxim Chuvalov

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama