Upřesnění k náborovému programu
i Zdroj: WoT.cz
Článek Upřesnění k náborovému programu

Upřesnění k náborovému programu

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Zjistil jsem, že se spousta lidí neorientuje v podmínkách náborového programu a proto se těžko rozhodují, jestli se ho zúčastnit, nebo nikoli. Protože článek na oficiálním webu je v několika věcech poněkud matoucí a i na fórech jsou rozporuplné informace, zeptal jsem se na to, co mě zajímalo nejvíce, nakolika známých, kteří pro WG pracují a také přímo na supportu. Dostal jsem přímočaré odpovědi, které mi řadu věcí ujasnily.

Zajímaly mě zejména dvě věci, které podle mých informací zajímají většinu hráčů, kteří o zapojení do programu uvažují:
– zda je možné, aby si dva hráči byli navzájem rekrutem i náborářem
– za jakých podmínek a jakým přesně způsobem se počítají zkušenosti do fondu, podle kterého se rozdává tank

Otázky jsem rozeslal nejen na support, ale i několika lidem, kteří pracují pro Wargaming (děkuji všem) a informace, které z jejich odpovědí vyplývají jsou následující:

1) Dva hráči si zároveň nemohou být náborářem a rekrutem, systém to nedovolí. Pokud tedy jedete na delší dobu do zahraničí, chcete se do programu zapojit tím, že k WoT přitáhnete kamaráda, který ho dlouho nehrál s tím, že on vám to po vašem návratu oplatí, nechte si zajít chuť. Můžete být vy jeho rekrutem po svém návratu ze zahraničí (minimálně po 60 dnech nečinnosti ve WoT), nebo může být on rekrutem vaším. Ale buďto jedno, nebo druhé, obojí nejde. Což je sice škoda, protože by to znamenalo dvakrát rychlejší přísun XP do fondu, ale je to logické.

2) K tomu, aby se zkušenosti vašich rekrutů začaly přičítat do XP fondu, za který dostáváte odměny, není nutné hrát spolu žádné bitvy v četě.

3) V četě je nutné hrát pouze pokud chcete využít bonusů z bodu 4 infografiky programu (viz. níže). Potom je také nutné splnit podmínku být v top 10 v XP.

4) Pokud jedete v četě se svými rekruty, do XP fondu se přičítají pouze jejich, nikoli vaše XP. Modelový příklad – pošlu invite dvěma lidem a s oběma pojedu četu. V bitvě získám já 1200 a kolegové z čety, mí rekruti, každý po 800 XP. Do XP fondu tedy jde 1600 XP za ně dva, nikoli 2800 XP za nás tři.

5) Body zkušeností, které vaši rekruti získávají, se začínají do XP fondu připočítávat hned poté, co přijmou pozvánku a to s jedinou podmínkou – váš rekrut musí být v bitvě v top 10 v XP. Žádná jiná podmínka neexistuje.

Toto jsou tedy věci, které zajímaly mě. Pokud vás zajímá cokoli jiného, obraťte se na support, mě poradili dobře.
Ať se vám v náborovém programu daří!

Upřesnění k náborovému programu
i Zdroj: WoT.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama