Supertest:Nová větev čínského stromu, tier X BZ-75
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/10/06/wot-supertest-changes-on-westfield/
Článek Supertest:Nová větev čínského stromu, tier X BZ-75

Supertest:Nová větev čínského stromu, tier X BZ-75

ThelvynCZ

ThelvynCZ

18. 10. 2022 09:49

Máme zde první pohled na nový čínský tank.

Reklama

Prvním zkoumatelným vozidlem v nové čínské linie, které se zapojí do Supertestu, bude těžký tank Tier X BZ-75.

Supertest:Nová větev čínského stromu, tier X BZ-75
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/10/13/wot-supertest-new-chinese-heavy-tank-branch-tier-x-bz-75/

BZ-75 je na svou úroveň dobře chráněn: jeho čelní pancíř korby dosahuje 200 mm a pancíř čelní věže je až 330 mm. Jeho výdrž je 2 500 HP. Maximální rychlost vpřed je 35 km/h, vzad 15 km/h. Jeho specifický výkon 12,9 h.p./t znamená, že mobilita není skvělá, ale mějte na paměti, že BZ-75 je těžký tank s mechanikou proudového posilovače. Po aktivaci tyto posilovače zdvojnásobí výkon motoru a zvýší maximální rychlost vpřed.

Dalším charakteristickým rysem BZ-75 je možnost výběru mezi dvěma děly.

152mm dělo může způsobit poškození 650 HP na jeden výstřel. Průbojnost pancíře standardní střelou je 258 mm, zatímco speciální střela HEAT proniká pancířem 319 mm. Jeho doba zaměření je 2,7 sekundy a doba nabíjení je 17 sekund, přičemž rozptyl je 0,4 metru.

180 mm houfnice může způsobit poškození 1 600 HP na výstřel se standardní střelou s průbojností 75 mm. Poškození na jeden výstřel speciální munice je 1 050 HP s průbojností 225 mm. Jeho doba zaměření je 3 sekundy a doba nabíjení je 30 sekund, přičemž rozptyl je 0,4 metru.

Standardní HE munice má nízké parametry rychlosti a průbojnosti, ale dobré poškození při průniku a když úlomky zasáhnou slabá místa při neproniknutí. Speciální HE munice má zlepšenou rychlost a průbojnost, ale jeho poškození při průniku je výrazně nižší než u standardní střely. Tato střela stěží způsobí poškození vozidel, pokud exploduje na pancíři. Abyste dosáhli maximální efektivity v bitvě, musíte střídat typy střel moudře v závislosti na situaci a nepřátelských vozidlech.

Mechanika:

Na začátku bitvy bude trvat 5 sekund, než se boostery načtou a připraví k použití. Budete o tom informováni v odpovídajícím pruhu indikátoru. Poté může být booster aktivován. Jakmile je tank aktivován, dostane krátké zvýšení výkonu motoru a maximální dopředné rychlosti, stejně jako počáteční hybnost, což těžkému bojovému vozidlu umožní zrychlit.

Když se používají tryskové posilovače, bude mít vozidlo potíže s otáčením a pohybem vzad. Efekt nebudete moci zrušit, dokud nebude jedno nabití zcela vyčerpáno. Poté budete muset počkat 5 sekund, než se boostery znovu nabijí.

Efekt boostu bude trvat 10 sekund a může být použit až šestkrát za bitvu s daným množstvím leteckého paliva (pro BZ-75). Po posledním použití indikátor zhasne a upozorní vás na prázdné palivové nádrže a po zbytek bitvy nebudete moci používat tryskové posilovače.

Při správném použití vám tato mechanika umožní rychle překročit nebezpečné oblasti v kritických okamžicích bitvy, efektivněji narážet na lehce obrněné cíle nebo rychleji obsazovat klíčové pozice. Celkově existuje spousta způsobů, jak přizpůsobit tuto mechaniku vaší taktice a hernímu stylu.

Každé vozidlo v nové čínské pobočce bude vybaveno mechanikou tryskového posilovače. Přesné konfigurace (např. počet a trvání použití na bitvu) však musí být ještě dokončeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama