Supertest: Ho-Ri 3
i Zdroj: https://rykoszet.info/2023/02/02/aktualizacja-1-20-rusza-pierwszy-test-publiczny/
Článek Supertest: Ho-Ri 3

Supertest: Ho-Ri 3

ThelvynCZ

ThelvynCZ

3. 2. 2023 16:34

Nový japonský stíhač tanků na supertest serveru.

Reklama

Ho-Ri 3 se nejprve zapojí do Supertestu a poté zaujme své místo jako vozidlo úrovně X v nové větvi japonských stíhačů tanků.

Supertest: Ho-Ri 3
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2023/02/02/wot-st-ho-ri-3/


Stroj je vyzbrojen kvalitním námořním dělem. Charakteristickým rysem takové výzbroje jsou její AP náboje, které slouží jako standardní i speciální munice s vysokými parametry průraznosti pancíře. Poškození na jeden výstřel je 700 HP. Standardní munice má průbojnost 305 mm, zatímco speciální munice má průraz 360 mm. Přesnost děla je 0,34 m, doba zaměření 2,5 s. Doba nabíjení je 15,3 s.

Efektivní čelní pancíř korby a nástavby dosahuje 300 mm a životnost je 2 000 životů. Úhel deprese děla je -7 stupňů. Maximální rychlost vozidla je 35 km/h, jeho měrný výkon je 15,2 h.p./t s dosahem 400 m.

Ho-Ri 3 má obrovskou siluetu, což znamená, že má velmi nízký koeficient maskování. To omezuje situace, kdy můžete zůstat nepozorováni po přepadení nepřátel. Díky dobrému čelnímu pancéřování a zbrani však může hrát na střední i krátké vzdálenosti a poskytovat podporu spojeneckým těžkým vojákům. Mějte také na paměti následující: Díky nízké rychlosti není schopen rychle reagovat na změny v bitvě a měnit boky, takže si své trasy musíte plánovat dopředu. Kvůli slabě pancéřovanému spodnímu ledovci ho musíte skrýt pomocí terénu a objektů na mapě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama