Supertest: Char Mle.75
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/08/04/wot-supertest-char-mle-75/
Článek Supertest: Char Mle.75

Supertest: Char Mle.75

ThelvynCZ

ThelvynCZ

5. 8. 2022 16:56

Francouzský lehký tank Tier IX Char Mle. 75 dorazí na uzavřený supertest!

Reklama

Toto vozidlo je vyzbrojeno 100mm dělem schopným způsobit poškození 250. poškození na výstřel. Jeho standardní střely pronikají 200 mm pancířem a speciální APCR - 240 mm. Přesnost je 0,35. Zbraň má zásobník na 6 nábojů ve standardním režimu a zásobník na 4 náboje v rychlém režimu. Doba nabíjení mezi dávkami v zásobníku je 3,5 sekundy.

Nejzajímavějším řešením je bezesporu fakt, že dělo střílí dávkami, nikoli jednotlivými ranami. To znamená, že jedno kliknutí vystřelí více projektilů. Série se skládá ze tří střel pro standardní režim a dvou pro rychlý režim.

Supertest: Char Mle.75
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/08/04/wot-supertest-char-mle-75/

Ve standardním režimu dělo vystřelí sérii tří nábojů s intervalem 0,4 s. V rychlém režimu jsou vypáleny dvouranové dávky s intervalem 0,6 s. Celkové poškození zásobníku bude 1500 HP v standardní režim a 1000 HP v rychlém režimu. Doba zaměření pro standardní režim je 2,5 s, pro rychlý režim 3 s.

Režimy navíc ovlivňují dynamické vlastnosti vozidla. Ve standardním režimu je nejvyšší rychlost 55 km/h. Ve vysokorychlostním režimu se však jeho maximální rychlost zvýší na 78 km/h. Přepnutím do rychlého režimu se výkon motoru vozidla výrazně zvýší ze standardních 1000 HP na 1400 HP.

Doba přepínání mezi standardním a rychlým režimem je pouze 1 sekunda. Přepnutí z rychlého do standardního režimu bude trvat 3 sekundy.

Char Mle. 75 je typickým představitelem lehkých tanků. Zlepšená dynamika v rychlém režimu je vyvážena sníženými parametry manipulace se zbraní, dobou míření, poškozením a dohledem. Kombinace rychlého režimu a systému nabíjení zásobníku však výrazně zvyšuje možnosti ovládání terénu a dává vám nové taktické možnosti, které vám při správném použití pomohou být nejen očima týmu, ale také jeho palebnou podporou. .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama