Supertest: Caliban (První vlastností)
i Zdroj: WoT.cz
Článek Supertest: Caliban (První vlastností)

Supertest: Caliban (První vlastností)

ThelvynCZ

ThelvynCZ

14. 8. 2021 11:34

Máme pro vás vlastnosti nového britského tanku, který se objevil na supertest serveru.

Reklama

Dnes na uzavřený Supertest přichází Caliban, britský těžký tank VIII. Úrovně.

Hlavním rysem vozidla je dvouranné 150mm samonabíjecí dělo. Jeho standardní HE munice způsobí poškození 950 HP a jsou schopné prorazit až 180 mm pancíře. Speciální AP munice způsobí poškození 650 HP a má hodnotu penetrace 292 mm. Jeho dělo má přesnost 0,6, čas míření 7 s a nízkou rychlost střely. Doba nabíjení plného zásobníku je 25 s a doba nabíjení mezi náboji v zásobníku je 10 s.

Caliban
i Zdroj: WoT.cz
Caliban


Tloušťka čelního pancíře věže může dosáhnout 250 mm a životnost vozidla je 1 500 HP. Má maximální rychlost 30 km/h a specifický výkon 23,4 koní/t.

Díky vysokému poškození na výstřel a zásobníku se dvěma střelami je Caliban vozidlem nejvhodnějším pro boj zblízka. Jeho vysoké poškození na výstřel mu umožňuje výměnu HP vysokou rychlostí, což v jeho nepřátelích vyvolává strach. Plné využití vozidla však vyžaduje určité herní dovednosti velitele.

Jelikož se Wargaming neustále snaží zlepšovat metody a kvalitu shromažďování zpětné vazby, chtěli by vás požádat, abyste poprvé použili tento krátký formulář k zaslání vaší zpětné vazby na Caliban nebo jakýkoli jiný tank, který by mohl přijít na Supertest. Pokud budou formuláře užitečné, budou využívány daleko více.

https://forms.office.com/r/TvYPTwja8D

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama