Supertest: BZ-176
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/09/14/wot-bz-176-additional-screenshots-video/
Článek Supertest: BZ-176

Supertest: BZ-176

ThelvynCZ

ThelvynCZ

15. 9. 2022 08:54

Máme pro vás nový stroj přímo ze SuperTestu World of Tanks.

Reklama

Prvním vozidlem v nové čínské linii, které se zapojí do Supertestu, bude tank prémiový tank na osmém tieru BZ-176.

Další statistiky pro BZ-176

  • Rozptyl při otáčení věže – 0,2
  • Rozptyl děla během pohybu trupu – 0,2
  • Rozptyl děla během otáčení trupu – 0,2
  • Rozptyl po výstřelu – 4
  • Rychlost střely – 360/760
  • Odpor terénu – 1/1,1/2,2


Toto vozidlo má vynikající vlastnosti pancíře, dosahující 250 mm ve věži a pyšnící se silnými boky, které z něj činí skutečně impozantní pevnost.

Dalším charakteristickým rysem BZ-176 je jeho 160mm houfnice s dobrým časem míření a rozptylu, ale velmi dlouhou dobou přebíjení. Má také vynikajících 11 stupňů deprese zbraně a poškození na výstřel 1 100 HP se standardním granátem a také průbojnost 75 mm. Speciální granát způsobí poškození 800 HP a prorazí 225 mm pancíře.

Pokud jde o jízdní vlastnosti, BZ-176 má maximální rychlost 30 km/h a rychlost vzad 15 km/h. Jeho měrný výkon 10,5 h.p./t. nemusí být výjimečné, ale mějte na paměti, že BZ-176 je první těžký tank, který je vybaven mechanikou proudového posilovače. Po aktivaci tyto posilovače zdvojnásobí výkon motoru a zvýší maximální rychlost vpřed.

Na začátku bitvy bude trvat 5 sekund, než se boostery načtou a připraví k použití (budete na to upozorněni v odpovídajícím indikátoru). Poté může být booster aktivován. Jakmile je tank aktivován, dostane krátké zvýšení výkonu motoru a maximální dopředné rychlosti, stejně jako počáteční hybnost, což těžkému bojovému vozidlu umožní zrychlit.

Když se používají tryskové posilovače, bude mít vozidlo potíže s otáčením a pohybem vzad. Efekt nebudete moci zrušit, dokud nebude jedno nabití zcela vyčerpáno. Poté budete muset počkat 5 sekund, než se boostery znovu nabijí.

Efekt posílení bude trvat 10 sekund a lze jej použít až 4krát za bitvu s daným množstvím leteckého paliva. Po posledním použití vás indikátor upozorní na vaše prázdné palivové nádrže a po zbytek bitvy nebudete moci používat tryskové posilovače.

Při správném použití vám tato mechanika umožní rychle překročit nebezpečné oblasti v kritických okamžicích bitvy, efektivněji narážet na lehce obrněné cíle nebo rychleji obsazovat klíčové pozice. Celkově existuje spousta způsobů, jak si tuto mechaniku přizpůsobit svému vkusu a hernímu stylu.

Každé vozidlo v nové čínské linii bude vybaveno mechanikou proudového posilovače. Jejich přesné konfigurace (tj. počet a trvání použití na bitvu) však musí být ještě dokončeny. 

Supertest: BZ-176
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/09/14/wot-supertest-bz-176/
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama