Nový maratón k získání VIII. prémiáku
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Nový maratón k získání VIII. prémiáku

Nový maratón k získání VIII. prémiáku

Beroun

Beroun

10. 3. 2017 14:02
Reklama

V EU sekci je velice nezvyklé, aby nám dávali tanky zadarmo. Čas od času se však objeví mise na prémiový tank. Bylo potvrzeno, že příští maraton bude velice brzo a že odměnou bude T25 Pilot 1.

Již včera byly spekulace o tomto tanku a maratónu misí, ale byly to nepodložené leaky, nebylo nic jisté. Dnes se však objevila potvrzená informace o této události přímo v herním klientovi (viz obrázek výše).

Podle nejnovějších informací budou muset hráči splnit celkový počet 13 různých misí v období 15 dnů. To znamená, že pokud chcete tento tank zadarmo, můžete si dovolit nanejvýš 2 dny nehrát WoT. Je však pravděpodobné, že WG přidá pomůcky do e-shopu pro hráče, kteří nemají tolik času (Beroun – třeba za 5 euro bude jedna z těch 13 misí splněna, nebo za 9 euro 2 mise, atd.) Je však zajímavé, že to bude jen 15 denní mise na získání osmičkového tanku. Dříve tento formát patřil jen VI. tierům, pokud jste chtěli osmičku, museli jste hrát celý měsíc, jako to bylo minule u T-44-100.

Beroun – Mě se zdá hodně divné, aby WG dalo VIII. prémiák za pouhých 15 dnů hraní. Myslím si, že se to ještě změní, ale uvidíme. Je však jasné, že bude maratón a jeho odměnou T25 Pilot 1. Nezapomínejte ale, že se stejně za půl roku objeví v e-shopu jakožto sběratelský kousek ?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama