Nová hra Shatterline
i Zdroj: WoT.cz
Článek Nová hra Shatterline

Nová hra Shatterline

ThelvynCZ

ThelvynCZ

1. 12. 2021 18:41

Open Beta může dorazit v první polovině roku 2022

Reklama

Pamatujete si Shatterline, nový projekt od WG? Dlouho zde nebyly žádné zprávy o tomto projektu. Očekávalo se, že první trailer bude uveden letos v létě, ale nestalo se.

Naši kolegové z wotclue si nedávno všimli reklamy na dosud neoznámenou hru Shatterline od Wargamingu.

Na VK je cílená reklama hry a nabízí účast na velkém uzavřeném alfa testu hry s NDA (11 dní). Zajímavé je, že reklama pochází z uzavřené oficiální VK komunity hry (odkaz) a je zaměřen na určité lidi: ty, kteří odebírají WoT a aktuálně populární hry žánru stříleček (CS:GO, Battlefield, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Escape from Tarkov atd.).

Zajímavé je, že uzavřený alfa test Shatterline s dohodou o mlčenlivosti probíhá od prosince 2020. A vše stále pokračuje. Testy NDA střílečky se konají jednou týdně ve čtvrtek se 4hodinovou herní relací. Již téměř rok jsou každý týden poskytovány nové sestavy pro testování. Nyní se zjevně rozhodli naverbovat velkou testovací základnu přímo z regionu SNS. Předem také nabrali testery, ale pouze v Evropě a také pomocí reklamních kampaní.

Poprvé se plnohodnotná hra Shatterline od WG dostala do povědomí v červenci 2020, kdy byla označena v evropském WG Game Centeru.
Shatterline je PvE-PvP dynamická AAA střílečka z pohledu první osoby s neuvěřitelnou kooperací F2P (Free-to-play). Hru vyvíjí ukrajinská společnost Frag Lab, kterou vlastní Wargaming.

Střílečka je založena na technologiích Amazon (Lumberyard). Studio zaměstnává asi 200 lidí. Dříve část tohoto týmu pracovala na hře Warface. Hra se připravuje i pro konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama