Návrat odměnových tanků
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/wot/sobytiya/natisk/natisk-sezon-2-alyy-pegas-novye-pravila-karty-nagr/
Článek Návrat odměnových tanků

Návrat odměnových tanků

Jakub Piotrovski

Jakub Piotrovski

9. 1. 2024 10:00 1

Od konce hodnocených bitev nebylo možné získat některé stroje jako Kpz 50 t nebo 114 SP2. S dalším náporem jsme se ale dočkali docela radostné zprávy. Je možné nyní opět získat některé z odměnových strojů. Pojďme si je ukázat.

Reklama

Postupem hraní se za vítezství každý hráč posouvá na další úrovně. Za dosažení každé další se v obchodě odemče nová položka za bony. Pojďme si tedy shrnout odměnové stroje a jejich ceny…

Škoda T 45

Návrat odměnových tanků
i Zdroj: WoT.cz

Škoda T 45 je československý prémiový tank VII tieru. Na těžký tank se pyšní slušným gunhandlingem a na svůj tier i poměrně slušným pancířem. Zakoupení bude odemčeno po dosažení železné úrovně a to za 6 000 bonů.

Kampfpanzer 50 t

Návrat odměnových tanků
i Zdroj: WoT.cz

Dle mnoha nejlepší střední tank na tieru IX. Pyšní se německými insigniemi a skvělou vyvážeností všech vlastností. I když se jeho alfa 320 hp může zdát jako málo, je to vyváženo dobrým poškozením za minutu. Možnost pořídit si jej bude po dosažení stříbrné hodnosti za 16 000 bonů.

Concept 1B

Návrat odměnových tanků
i Zdroj: WoT.cz

Americký těžký tank na IX tieru je nápadně podobný švédskému Tornvagnu. Na rozdíl od něj jde ale o excelentní stroj s úžasným gunhandlingem, pancířem i mobilitou. Po dosažení stříbrné úrovně bude dostupný za 16 000 bonů.

Charlemagne

Návrat odměnových tanků
i Zdroj: WoT.cz

Britský těžký tank na VIII tieru. Docela vysoká alfa 400 hp je docela stáhnutá dolů díky nízké penetraci na základní munici. Nabíjení 16.7 sekund taktéž není žádný zázrak, ale stroj překvapivě dobře funguje. Odemčen bude po dosažení zlaté hodnosti s pořizovací cenou 12 000 bonů.

114 SP2

Návrat odměnových tanků
i Zdroj: WoT.cz

Krabička na pásech. I tak by šel shrnout čínský stíhač tanků na X tieru. Na svou velikost je ale obratným a díky plně otočné věži i flexibilním. I když má tank 650 hp jako průměrné poškození, postrádá jakýkoliv pancíř. Po dosáhnutí zlaté úrovně bude k mání za 20 000 bonů.


I když se cena může zdát jako docela přehnaná, u některých strojů se to dalo čekat. I když ale máte dostatečný počet bonů, je nutné dostat se do příslušné hodnosti, což není zrovna nejjednodušší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama