Na US serveru zakázali ultrazoom mod
i Zdroj: WoT.cz
Článek Na US serveru zakázali ultrazoom mod

Na US serveru zakázali ultrazoom mod

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Jak známo, americký server už několikrát předběhl ten evropský ve zveřejňování seznamu zakázaných módů. I tentokrát nás Američané předběhli, když jejich WG zastoupení na oficiálním fóru založilo thread, kde odpovídá na otázky, týkající se konkrétních módů. Není známo, jestli se stejné podmínky budou zavádět i v Evropě, minimálně je ale dobré se nad tím, co ve hře používáme za módy, zamyslet.

Co bylo na fóru řečeno:
– Warpack mod je zakázaný (aby taky ne – pozn. carramba66)
– Battle Assistant je povolený (vylepšené zaměřování dělostřelectva, které vám ukáže zaměřený tank izometricky – pozn. carramba66)
– XVM je povolené
– ultrazoom je zakázaný

Proč je zakázaný ultrazoom vysvětlil manažer WG Pigeon_of_War, kdo četl článek na téma zakázané módy ve 3. čísle Deníku Nooba, již to zdůvodnění zná. Jde o to, že při některých vyšších přiblíženích se vám stromy a keře, které by měly být neprůhledné, zprůhlední, čímž získáváte výhodu. Velká výhoda je to zejména pokud využíváte pravidlo 15 metrů, které praví, že při vašem výstřelu se vypne camo bonus veškeré vegetace v okruhu 15 metrů. Pokud tedy snajpujete z keře a poodjedete si od něj 15 metrů vzad, můžete střílet a keř vám dává stále stejný camo bonus. Nevýhodou však je, že pak už skrz ten keř většinou nevidíte, proto musíte mířit jen na siluetu, což není nejjednodušší. Právě ultrazoom vám tohle řeší, poodjedete si, hodně zazoomujete, ale keř je stále průhledný, i když by neměl být. Vy vidíte tank, ale keř vám po výstřelu stále dává camo bonus. Výhoda z toho plynoucí je zřejmá.

Upozorňuji, že zoom-out mód, tedy mód, který vám umožňuje odzoomovat od vašeho tanku, je povolen za předpokladu, že bodem, ze kterého vychází zoom, je váš tank. Pokud by ten bod byl jiný, šlo by o tzv. volnou kameru a ta už je zakázaná.

Zdroj:http://ftr.wot-news.com/2014/12/08/us-server-forbidden-mod-qa/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama