Mise, za které se bude rozdávat Objekt 260
i Zdroj: WoT.cz
Článek Mise, za které se bude rozdávat Objekt 260

Mise, za které se bude rozdávat Objekt 260

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Evilly zmínil, že pokud jde o individuální mise, bude ještě jedno překvapení, které se týká posádek – ženské tankistky. Kdykoli dostanete token za kompletaci všech 15 misí (pro každý tank potřebujete 4 tokeny z maxima 5 tokenů), dostanete jednu členku posádky s dostatkem XP pro jeden skill, to zní velice zajímavě.

Jak tedy budou přesně individuální mise fungovat?
Vypadá to, že každá mise bude mít primární a sekundární úkol. Pokud se vám s primárním, hlavním, povede splnit i sekundární, odměna bude větší. Toto jsou dva příklady dvou nejlehčích misí na StuG IV (z patnácti):

1) První mise je být s lehkým tankem v top 10 v XP, odměna je 50 000 kreditů. Pokud přežijete, dostanete dalších 25 000.
2) Druhá mise je pro těžké tanky, cílem je zničit v bitvě alespoň jeden nepřátelský tank, odměna je 50 000 kreditů. Ovšem pokud dáte víc, než 1000DMG, dostanete dalších 25 000.

Mise obsahují pro hráče i tipy, jak jich dosáhnout, např: “Zkuste se nepřestřelovat s nepřáteli zepředu, objeďte je, nebo se jim dostaňte do zad. Také si dávejte pozor na to, kam váš nepřítel míří.” Nebo: “Váš kanón je kvalitní, ale všechny nepřátele nemůžete prostřelit všude. Zjistěte si něco o weakspotech.”

Jaké budou nejtěžší mise pro získání vrcholného tanku Objekt 260?
Lehký tank: Primární cíl – dejte 8000 spotting DMG (+ sekundární cíl: ať je přes váš spot zničeno 5 tanků)
Střední tank: Primární cíl – zničte alespoň tři nepřátelská TD, která jsou o tier výše, než vy (+sekundární cíl: přežijte, vyhrajte a dejte více než 3000 DMG)
Těžký tank: Součet vaší vlastní nastřílené DMG a DMG, kterou jste odrazili pancířem musí být alespoň 20000 (+sekundární cíl: přežijte a vyhrajte)
Stíhač tanků: Udělte alespoň 10 000 DMG (+ sekundární cíl: zničte minimálně pět nepřátelských tanků)
Dělostřelectvo: Buďte první v XP a udělené DMG (+ sekundární cíl: přežijte)

Pozn. carramba66 – SerB a Storm se regulérně zbláznili.

– k získání tanku potřebujete 20 tokenů
– každá úspěšně odehraná závěrečná bitva z pěti vám přidá 4 tokeny za hlavní úkol a 1 token za vedlejší úkol

To znamená, že můžete úspěšně splnit 4 z 5 misí (a například vynechat dělostřelectvo), ovšem pouze za předpokladu, že splníte nejen primární, hlavní úkol, ale i sekundární, vedlejší. Není známo, zda je nutné oba typy úkolů plnit nezávisle na sobě, nebo v jedné bitvě, každopádně už se ví, že za splnění primárního i sekundárního cíle dostanete výše zmíněnou ženskou tankistku do posádky s dostatkem XP pro jeden skill a splnění všech sekundárních cílů vám přidá 500 000 kreditů. Také je již jasné, že cíl, který musíte splnit, je nutné dohrát v jedné jediné misi, pokud je v misi cílem např. “naspotovat 5000 DMG”, nemůžete v jedné bitvě naspotovat 2000 a ve druhé 3000.

Zdroj:http://ftr.wot-news.com/2014/11/22/straight-outta-supertest-maps-female-crews-ims/

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama