Měsíc ve WoT, červenec 2024
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/mir-tankov/pervyy-oflayn-final-kibersportivnogo-turnira-so-zr/
Článek Měsíc ve WoT, červenec 2024

Měsíc ve WoT, červenec 2024

ThelvynCZ

ThelvynCZ

30. 6. 2024 22:05

Do hry dorazí Den nezávislosti (USA) a další!

Reklama

Zde je to, co se bude dít ve World of Tanks PC v červenci.

Den nezávislosti USA

4.-8. července : Získejte 4x XP za své první vítězství dne. 4. až 11. července : Využijte speciální nabídky v prémiovém obchodě a herním obchodě. Kromě toho dokončete mise Star-Spangled a získejte nálepky, emblémy, vzhledy posádky a „žetony orla“, které lze vyměnit za americké úpravy a další odměny.

Oslava čtvrtého července pokračuje na Twitchi, kde můžete navštívit kanály svých oblíbených streamerů a získat speciální Twitch Drops, včetně spotřebních doplňků, úprav, rezerv a ještě více Eagle Tokenů.

WoT Salute – Aktualizace programu

Dne 10. července se program WoT Salute věnovaný veteránům a členům aktivní vojenské služby ve Spojených státech a Kanadě dočká dlouho očekávaného osvěžení (?). K dispozici budou nové odměny, slevy a způsoby, jak získat bezplatné předměty ve hře. Všichni členové – stávající i noví – obdrží T26E3 Eagle 7 a 2D styl „Days of Glory“. Členové se také budou moci připojit k vyhrazenému kanálu WoT Salute Discord, získávat exkluzivní Twitch Drops a mnoho dalšího.

Den dobytí Bastily - Francouzský víkend

Od 12. do 15. července oslavte Den dobytí Bastily akcí Francouzský víkend, kde budete moci během víkendu získávat herní předměty, Twitch Drops a speciální nabídky.

Aktualizace 1.25.1 – Onslaught Light

Aktualizace 1.25.1 zavede zjednodušenou verzi režimu Advance. S deaktivovaným systémem hodnocení je Light Onslaught vaší šancí zahrát si svá oblíbená vozidla úrovně VIII – včetně Premium – bez obav o hodnost, a přitom získávat dluhopisy, kredity, rezervy a další odměny, jak postupujete.

Tankfest 2024

Pokud hledáte, co dělat tento víkend (poslední v červnu), World of Tanks má něco pro vás! Připojte se k eekeeboo a Richardu Cutlandovi živě z Tankfestu na Twitchi a zažijte vzrušení z nejvýbušnější přehlídky unikátních historických a moderních tanků a získejte Twitch Drops při sledování.

Nový obchod s tokeny

Platnost obchodu s tokeny D-Day vyprší 8. července, takže nezapomeňte uplatnit své tokeny D-Day. Ve stejný den bude v ontarijském plukovním muzeu spuštěn nový obchod se žetony na oslavu 10. ročníku Aquino Tank Weekend. Obchod bude zásoben novými herními předměty vhodnými pro největší přehlídku historických tanků v Severní Americe.

Od 8. července do 29. července dokončete speciální mise a získejte tokeny, které lze vyměnit za kanadské předměty, jako je 2D styl „A Mari Usque ad Mare“ a 2D styl „Dominion“, když získáváte Twitch Drops. Pak se připojte živě do World of Tanks z Aquino Tank Weekend. Nejprve na krátkou reportáž ze zákulisí TikToku v sobotu 27. července. Pak se nalaďte živě na Twitchi v neděli 28. července na velkou show, kde Chieftain a Cmdr_AF budou pokrývat veškerou akci ze skutečné Tankové arény Ontario Regimental Museum. Toto bude vaše poslední šance vydělat ještě více Twitch Dropů a zároveň zažít vzrušení z historických tanků na cestách z pohodlí vašeho počítače.

Vrchol stromu

Nové kolo Top of the Tree startuje 5. července. Využijte slevy k výstupu na úroveň X a odemkněte AMX M4 mle. 54 a T-100 LT .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama