Lunární nový rok a krabičky
i Zdroj: WoT.cz
Článek Lunární nový rok a krabičky

Lunární nový rok a krabičky

Jakub Piotrovski

Jakub Piotrovski

7. 2. 2024 11:00

Jak je tomu každý rok i letos se Wargaming rozhodl oslavit lunární nový rok (konkrétně draka). Dočkáme se misí, dárků ale i krabiček. Celá akce bude trvat od 8. do 14. února.

Reklama

Hlavním lákadlem budou krabičky obsahující prémiové tanky na tieru VIII a IX. Pravděpodobnost zisku takového stroje je 1.3% a 2D stylu 15%. Také bude poměrně vysoká šance na zisk knih pro posádku a prémiových dnů s osobními zálohami. Naneštěstí z krabiček nebude možné získat zlaťáky, což je trochu zklamání. Z nových strojů bude možné získat Obj. 590 (sovětský střední tank na IX tieru) a Miel, což je Burrasque se zabudovaným 3D stylem. Mimo tyhle bude možné získat i stroje Gonsalo, CS-52 LIS, VK 75.01 (K) a Turtle Mk. I.

Obj 590

Lunární nový rok a krabičky
i Zdroj: WoT.cz

Pevná věž a špatné DPM. Takto by se dal shrnout sovětský střední tank s dobíjecím zásobníkem. Alfa 320 hp a APCR munice v základu jsou jistě plusy. Horší už je ale gunhandling a doba nabíjení.

Miel

Lunární nový rok a krabičky
i Zdroj: WoT.cz

Jeden z nejlepších středních tanků na VIII tieru. I když přesnost děla není nejlepší, tak disponuje mobilitou lehkého tanku a dvouranným zásobníkem.


Mimo to bude za plnění misí možné získat i prémiový sedmičkový stroj IS-2M. Také zde budou 3D styly pro WZ-111 5A, WZ-114 a 122 TM. K tomu i kupa 2D stylů. Bude připravena i speciální výzva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama