K individuálním misím se vyjádřil i Storm
i Zdroj: WoT.cz
Článek K individuálním misím se vyjádřil i Storm

K individuálním misím se vyjádřil i Storm

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

V uzavřené části ruského oficiálního fóra se k individuálním misím, které po zveřejnění obtížných částí, týkajících se získání tanku Objekt 260, rozvířily nemalou debatu, vyjádřil i Storm.

Otázka: “Kdo má šanci udělat 20k oddinagné DMG?”
Odpověď: “Je to 20k dohromady s udělenou DMG, oddinganá + udělená. Statistiky nám ukazují, že je to možné. Když jsme mise připravovali, odhadovali jsme, kolik asi tanků bychom chtěli rozdat a na tato čísla byla obtížnost nastavena.”

Otázka: “Pokud to není až tak těžké, prosím, řekněte nám, kolik bitev odpovídá v aktualizaci 9.4 součtu 20k oddingané a udělené DMG?”
Odpověď: “Rozhodně to je těžké, o tom není sporu. Ovšem to není věc, kterou bych řešil já sám, pouze jsem se zeptal týmu, který to připravuje. Je to o skillu a o štěstí, nejen o štěstí samotném. Nechtěli jsme, aby se z toho stala nějaká masovka, proto je získání toho tanku tak obtížné. Každopádně jestli se požadavky na získání toho tanku změní, nebo nikoli, to zatím nemohu říci.”

Otázka: “Tu misi splní tak deset lidí a to budeme rádi.”
Odpověď: “V plánu je, aby nejtěžší misi splnilo během roku 2015 několik desítek tisíc lidí.”

Pozn. carramba66 – zde si dovolím poznámku, zaslechl jsem včera takové názory, že podmínky mise jsou při prvním zveřejnění záměrně takto extrémně přestřelené, aby jejich pozdější zjednodušení hráče uklidnilo a navnadilo; pokud by se lehčí podmínky zveřejnily rovnou (a podle mě jsou odpovídající čísla tak o něco více, než poloviční), hráči by nadávali stejně, ale WG už by neměl manévrovací prostor; stejně se to dříve dělalo s tanky, naposledy např. při nerfu WT E-100; ty Stormovy odpovědi k tomu podle mě směřují

Zdroj:http://ftr.wot-news.com/2014/11/23/storm-on-individual-missions/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama