Elitní čs. klan CALM_ nabírá hráče
i Zdroj: WoT.cz
Článek Elitní čs. klan CALM_ nabírá hráče

Elitní čs. klan CALM_ nabírá hráče

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Základní informace o klanu

Klan CALM_ vznikl koncem srpna tohoto roku a hlavním důvodem jeho vzniku byla snaha dát dohromady partu starých známých (hlavně z CSA), kteří spolu už dlouho hrají a nechtějí nijak hrotit goldy/CW (proto název “CALM” a motto “Na pohodu“). Hlavní důraz je kladen na kvalitu hráčů, nikoli na jejich množství, proto CALM_ pečlivě vybírá, koho přijme. Cílem CALM_ není ani být multiklanem (mít více divizí), ani se stát dalším narychlo splácaným seskupením effe hráčů jen kvůli CW. Nikdo není nucen hrát klanovky ani stronghold, účast je dobrovolná a tempo na CW se přizpůsobuje zájmu, nikoli naopak.

Zakladatelem klanu je Vavry a spolu s ním tvrdé jádro staré CSA – Ilikus77, Houmer_, Froly, overus10, Frost_DeatH, Wrajt_SVK a další.

Cíle klanu

Dlouhodobým cílem je pohodové hraní na vysoké úrovni a to hlavně módu Stronhold (Opevnění) a dále kvalitní souboje na CW mapě, nikoli však časově náročným stylem dlouhodobého držení území, ale spíše nájezdů. Hráči CALM_se také pravidelně zúčastňují a budou zúčastňovat ESL, proto kdo esport provozuje, přijde si v CALM_ na své taky. Dalším z cílů je spolupráce s československými klany (zatím byla navázána spolupráce s klany THEOS a Rebels, do budoucna se dá očekávat spolupráce se zelenou aliancí). Hlavní prioritou jsou kampaně, kde klan nechce primárně okupovat první příčky mezi klany, ale dostat co nejvíce lidí na reward tanky.

Momentálně CALM_ hledá většího partnera pro vzájemnou podporu během kampaně.

Nábor

Oficiální podmínky
min. 2xT8 vhodné na ESL/Stronghold
– min. 4xT10 vhodné na CW
– dostatečný věk/odpovídající chování
– aktuální WN8 minimálně 2800+/1000 bitev nebo celkové WN8 2300+kvalitní damage na T10 tancích
– přítomnost na TeamSpeaku alespoň tři dny v týdnu týdně ve večerních hodinách
– hráč musí umět česky nebo slovensky (tedy ideálně pouze Češi a Slováci)

Statistiky jsou posuzovány individuálně a statpaddeři nejsou zváni. Hráči jsou každopádně přijímáni primárně k dlouhodobému působení, nikoli pouze na kampaň (výjimky jsou možné). Hlavní prioritou je stabilní, aktivní a herně nadprůměrně kvalitní parta.

Klan nabírá v současné době cca 40 lidí, přičemž neplánuje otevírat při vyšším zájmu další divize. Cílem je mít kvalitní a aktivní stovku a dobře spolupracovat s dalšími československými klany. Pokud se do CALM_ chcete dostat, měli byste splňovat formální podmínky, kromě všeobecných statistik se hledí zejména na DMG, udělenou na 10. tieru a to hlavně na středních tancích a dále na aktuální WN8. Pokud budete chtít do CALM_ vstoupit a nesplňujete přesně výše zmíněné podmínky (může se stát), dáte pár bitev v četě s Houmerem nebo Wrajtem a uvidí se.

Preferovaná technika pro 3. kampaň klanových válek

Tier 6
M6, KV-85, ARL44, méně VK3601H
Cromwell, T-34/85, Type 58
Hellcat, DickerMax
FV304, Hummel, AMX-13 F3 AM
T37, 59-16, méně Type 64

Tier 8
IS-3, AMX 50 100, 110, T32
M26 Pershing, T69
Rhm.-Borsig
Lorraine 155 Mle. 51, M40/43
Ru 251, T49, AMX 13 90

Tier 10
IS-7, T110E5, E-100, AMX 50B, T57 Heavy
Object 140, T-62A, E-50M, BatChat, STB-1
T110E3, T110E4, WT E-100
Objekt 261, Conqueror Gun Carriage

Kontakty

Hlavním náborářem je Wrajt_SVK, kontaktovat je ho možné přes PM na oficiálním fóru, přímo ve hře, nebo přijít na TeamSpeak ts.calmwot.eu:9988.
Pokud nebude onlajn Wrajt, můžete kontaktovat i hráče Houmer_ nebo Vavry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama