Další změny WN8?
i Zdroj: WoT.cz
Článek Další změny WN8?

Další změny WN8?

mamys

mamys

20. 5. 2016 13:00
Reklama

Již několik dní se šušká o tom, že se mění statistiky výkonů hráčů. První otázkou, kterou si můžeme položit, když uvidíme změnu WN8: „Nezměnila se tabulka hodnocení?” Nejjednodušší je podívat se na stránky tvůrců statistik WN do WoT: http://www.wnefficiency.net/wnexpected/. Ale jak je vidět tabulky se nezměnily.

Navíc pokud porovnáte své statistiky na jiných oblíbených webových stránkách, které se statistikami zabývají, žádné změny zde nenajdete. Mimo wot-life, kde podle zpráv hráčů stouplo jejich bodové hodnocení asi o 40 bodů. Takže pokud přihlédneme k prvnímu bodu, spíše se bude jednat o nějaké problémy u wot-life než o globální změnu statistik. Takže pokud jste změnili barvu hodnocení na tu lepší, tak se s ní asi brzy rozloučíte a budete na ní muset ještě trošku zapracovat.

Co za změnami stojí, se hned objevilo v diskuzích (hlavně fialových hráčů).  Prý za to může aktualizace tabulek WN8, opravy statistik pro M41 90 GF, testy nového WN9, smrt mezi tvůrci XVM nebo tajná aktualizace tabulek wot-life. Spekulací je mnoho, důkazy žádné.

Všechny zvěsti se (zatím) ukazují jako nepravdivé. Nicméně jedna změna tady je. Pokud používáte 10-ti barevnou škálu barev pro WN8, vaše barva se může změnit.

http://rykoszet.info/wp-content/uploads/2016/05/wn8-1024×272.jpg

Jak si můžete všimnout, hraniční barvy se posunuly. Je těžší být extrémně slabým a taky silně modrým nebo fialovým. Je zajímavé, že průměrný hráč je dnes podle těchto statistik někde mezi 650 a 899 body WN8, což by znamenalo snížení základních dovedností hráčů WoT.

Jak jsou na tom vaše statistiky?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama