Čs. větev? Ne, celý strom!
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Čs. větev? Ne, celý strom!

Čs. větev? Ne, celý strom!

Excalibur.cz

Excalibur.cz

21. 1. 2015 18:25
Reklama

Aktualizace:
Jak to vypadá, s československým stromem se skutečně počítá na prvním místě. Potvrdil to Jurij Pašolok, hlavní historický konzultant společnosti Wargaming.

Překlad: “Ve skutečnosti, bude první český strom. Švédové nouzový, pak možná ostatní.

 

Původní článek:

Úžasná informace dnes přišla z Ruska. Podle ní nebude mít československá komunita ve World of Tanks pouze svou větev celoevropského stromu, ale dokonce celý vlastní strom.

Zde je Stormův příspěvek, který to mimoděk potvrzuje.

Čs. větev? Ne, celý strom!
i Zdroj: WoT.cz

Silentstalker: “Podle této logiky bychom měli mít český strom.”
Storm: “A kdo říkal, že český strom nebude?”

Takže ano, bude zřejmě celý strom. A jaký je rozdíl mezi stromem a větví ve World of Tanks? Jak vidíte na obrázku dole, to červené je větev, “branch”, jde o jednu linii jednoho nebo více typů tanků, v tomto případě o francouzské artilerie. V jiných případech může jedna větev obsahovat i tři typy tanků, od lehkých, přes střední až po těžké. V průměru ale větve obsahují jeden, nebo maximálně dva typy tanků.
Naproti tomu to, co je označeno zeleně, to je celý strom.

Během dnešního dne proběhne ve Švédsku schůzka dvou návrhářů švédského stromu se zástupci společnosti Wargaming, která aktivně pracuje na tom, co se dříve nazývalo evropským stromem. Zřejmě ale došlo k jeho rozdělení na samostatné stromy hlavních národů (Čechoslováci, Švédové, Italové). Podle aktuálních informací je československý strom v plánu jako první spolu se švédským (ten by měl být jako mix středních a těžkých tanků, bezvěžový S-tank v něm asi nebude), přičemž Švédové hrají jakousi zálohu pro případ, že by se nepodařilo poskládat celý čs. strom. To se ovšem neočekává.

Na konci měsíce, jak už víte z našich článků, proběhne schůzka Silentstalkera, dvou českých historiků Franceva a Tintěry se zástupci společnosti Wargaming v Praze. Poté bude zřejmě známo definitivní rozhodnutí, nicméně už teď to vypadá dobře. Snad se podaří vyřešit problémy s nedostatkem návrhů na tier 9 bez toho, aby se musel ručit letní plán na zavedení československého premium tanku (“TVP Koncept”).

Čs. větev? Ne, celý strom!
i Zdroj: WoT.cz

Zdroj:http://ftr.wot-news.com/2015/01/21/so-about-the-czechoslovak-tree/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama