Článek Co bude v září ve World of Tanks

Co bude v září ve World of Tanks

ThelvynCZ

ThelvynCZ

Československé lehké tanky a další

Reklama

Léto se chýlí ke konci, ale ve World of Tanks je stále horko! Máme novou českou větev lehkých tanků, speciální živé přenosy TwitchCon s Twitch Drops, nové turnaje Onslaught a hlavní aktualizaci hry 1.26. V září navíc aktualizujeme vzhled portálu. Na hlavní stránce se objeví zejména kalendář akcí, kde si můžete prohlédnout aktivity aktuálního týdne a mít tak vždy aktuální informace. Sledujte novinky na portálu a dozvíte se o dalších překvapeních v září.

*Upozorňujeme, že měsíční přehled obsahuje pouze nejdůležitější informace a některé podrobnosti se mohou změnit.

1) V září

S vydáním verze 1.26 na vás čekají velké změny v systému dovedností posádky, nový bonus předplatného WoT Plus a další novinky. Navštivte portál a přečtěte si celou recenzi nadcházející aktualizace.

2) Od 5. září do 5. října

Využijte slevy na kredity, výzvy a balíčky se dvěma novými akcemi „Run to Battle“. Prozkoumejte strom sovětského odstřelovače X  K-91 nebo získejte část francouzské síly v podobě X  Bat.-Châtillon 25 t.

3) Od 10. září do 13. října

Onslaught turnaje jsou v plném proudu, jak ukazuje náš diagram. Sledujte bitvy nejsilnějších týmů ve formátu 7 vs 7 s odborným komentářem. Atmosféra se zahřívá a sázky rostou. Ukažte svou podporu při sledování živého přenosu na Twitchi s povolenými Drops, získejte tokeny obchodu a nakupujte balíčky fanoušků KLN, abyste zvýšili svůj cenový fond.

4) Od 13. do 19. září

Ve hře se objevila nová větev lehkých tanků z Československa  ! Vyzkoušejte tato vozidla a jejich unikátní mechaniku autokanónů v akci Knights of Bohemia. Dokončete speciální bojové mise a získejte mnoho odměn, včetně nového velitele - alter ega streamera Marty_Vole.

5) Od 20. do 22. září

V září se zúčastníme TwitchConu! Sledujte živě se speciálními hosty a úžasnými tajnými Twitch Drops. Nenechte si ujít exkluzivní odměny!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama