BZ-68 na SuperTestu
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/11/18/wot-st-bz-68-detailed-stats/
Článek BZ-68 na SuperTestu

BZ-68 na SuperTestu

ThelvynCZ

ThelvynCZ

18. 11. 2022 20:40

Nový čínský tank prohánějící se na supertest serveru

Reklama

BZ-68, nový čínský těžký tank tier IX s mechanikou proudového posilovače, se brzy objeví v Supertestu! Vozidlo má maximální rychlost 35 km/h se specifickým výkonem 12,8 h.p./t. Po aktivaci zvýší tryskové posilovače výkon motoru a zajistí zvýšení maximální rychlosti.

BZ-68 (Tier IX, čínský, těžký)

BZ-68 na SuperTestu
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/11/17/wot-st-bz-68/

Vozidlo je vybaveno 130mm dělem, které způsobí 530 poškození na výstřel. Jeho standardní AP munice pronikne 248 mm pancířem, zatímco speciální HEAT střely mají průbojnost až 315 mm. Stroj má přesnost 0,42 m, dobu zaměření 2,9 s a dobu nabíjení 15 s s dosahem výhledu 380 m.

Tloušťka pancíře věže vepředu dosahuje 280 mm a 120 mm u pancíře korby, přičemž celková životnost je 1 950 životů.

Mechanika “Jet Booster”

Na začátku bitvy bude mechanikovi tryskového posilovače trvat pět sekund, než se nabije a připraví k použití. Budete o tom informováni v odpovídajícím pruhu indikátoru. Poté lze aktivovat boostery. Jakmile je tank aktivován, dostane krátké zvýšení výkonu motoru a maximální rychlosti, stejně jako počáteční hybnost, což těžkému bojovému vozidlu umožní efektivně zrychlit.

Když se používá mechanik tryskového posilovače, bude mít vozidlo potíže s otáčením a couváním. Efekt nebudete moci zrušit, dokud nebude jedno nabití zcela vyčerpáno. Poté budete muset počkat dalších pět sekund, než se boostery znovu nabijí.

Efekt posílení trvá 10 sekund a lze jej použít až pětkrát za bitvu s daným množstvím leteckého paliva (pro BZ-68). Po posledním použití mechaniky tryskového posilovače indikátor zhasne a upozorní vás na prázdné palivové nádrže a po zbytek bitvy nebudete moci používat posilovače.

Při správném použití vám tato mechanika umožní rychle překročit nebezpečné oblasti v kritických okamžicích bitvy, účinněji narážet na lehce obrněné cíle a rychleji obsazovat klíčové pozice. Celkově existuje spousta způsobů, jak přizpůsobit tuto mechaniku vaší strategii a hernímu stylu.

Každé vozidlo v nové čínské linii bude vybaveno mechanikem proudového posilovače. Přesné konfigurace (např. počet a trvání použití na bitvu) však musí být ještě dokončeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama