Blíží se obrovský nerf dohledů
i Zdroj: WoT.cz
Článek Blíží se obrovský nerf dohledů

Blíží se obrovský nerf dohledů

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Včera jsme vás informovali o nových stíhačích tieru 9 a 10 britské linie. Mnoho z vás bylo překvapeno, jak malý dohled mají.

Když srovnáme dohled některých současných stíhačů a dvou nových, dojdeme k zajímavým zjištěním. Zatímco Objekt 263, 268 a Waffenträger E-100 mají všechny dohled přes 400m, nové pouze 320 a 330m, což je v současné době dohled pětkových, možná šestkových tanků.

Nuže, šokující zpráva přišla dnes z Minsku: V aktualizaci 9.5 bude na tyto hodnoty snížen dohled všech tanků, vyjma lehkých (scoutů), které se tak podle představ Wargamingu mají nově stát očima každého týmu.

Myslím, že je to logická úvaha, která však dochází realizace v nevhodnou dobu. Tato změna bude zřejmě snadno vstřebána v klanových válkách a také týmové bitvy by mohla zajímavě oživit. Na randomu si však její fungování nedokážu dost dobře představit. To, že dobrý dohled budou mít pouze scouti, výrazně zvýší nároky na koordinaci a spolupráci v týmu, všichni budou muset pochopit, že bez opravdu kvalitního scouta nepůjde hru odkempit. A ruku na srdce, kdy naposledy jste na randomu ve svém týmu potkali dobrého scouta, který spotoval pro tým?

Pokud se můj předpoklad potvrdí, přinese tato změna naprostý rozvrat hraní na publicu a to už v testu a WG ji z obavy o osud hry zruší.

Co myslíte vy?

Zdroj: http://ftr.wot-news.com/2014/11/07/on-td-viewrange-nerf/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama