Blíží se nový systém proti botům!
i Zdroj: WoT.cz
Článek Blíží se nový systém proti botům!

Blíží se nový systém proti botům!

Excalibur.cz

Excalibur.cz

24. 9. 2014 11:34
Reklama

Na asijském fóru byl zveřejněn zajímavý post jednoho z manažerů WG s nickem Tanitha, kde se mluví o novém systému detekce a banování botů. Takže je to přecijen problém.
Aktualizováno – totéž by mělo brzy fungovat pro EU server.

Přinášíme vám překlad celé zprávy: 

“Vážení hráči,

v současné době máme 3 systémy na detekci bodů, které každodenně zjistí cca 15 případů použití tohoto software. A dalších 25 denně, kteří jsou pravděpodobně boti. Ti první dostávají permaban, ti druzí varování.

Nově spustíme další dva systémy pro detekci botů, které jsou lepší, než ten současný. Tyto dva systémy se specificky zaměřují na chytré boty, které naše předchozí detekční metody “pouštěly”.

Pokud bychom se měli podívat na tyto dvě nové systémy, jsou používané na RU serveru a budou brzy používané i na asijském. Nebudu mluvit přímo o detailech mechaniky těchto systémů, mělo by postačit ujištění, že pokryjí všechno, co předchozí systémy nezvládly.

Díky kvalitě nového systému by se dalo čekat, že přijdou masivní počty banů. Aby se to celé nezvrhlo, upravíme i systém postihů, první sankce bude ban na 15 dnů, pokud uživatel používá bot dál, dostane ban na 45 dnů, potřetí už bude zabanován navždy. Je možné, že systém doplníme i CAPTCHA, na těchto úpravách ještě pracujeme.

Když to shrnu, brzy začne hon na boty dvěma novými detekčními systémy, spousta lidí dostane patnáctidenní ban a sankce budou vzrůstat, pokud bude v botování pokračováno. Zároveň budou funkční i tři staré systémy na detekci botů, systém postihů bude i zde stejný (15/45/perma).

Mějte se,
Tan”

Zdroj: http://ftr.wot-news.com/2014/09/24/bots-beware-new-anti-bot-system-coming/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama