Změny v obnovování prodaných premiáků
i Zdroj: WoT.cz
Článek Změny v obnovování prodaných premiáků

Změny v obnovování prodaných premiáků

Excalibur.cz

Excalibur.cz

2. 10. 2014 19:26
Reklama

Před časem Wargaming umožnil vrátit si přes support do haráže premium tank, který jste předtím prodali a to za kredity a za prodejní cenu (tedy poloviční nákupní cenu přepočtenou na kredity). Tento systém však neúměrně zatěžoval support, proto bylo nově oznámeno, že možnost vrátit si do garáže premium tank je platná pouze dva měsíce po jeho prodeji.

Dále něco nového k botům – v poslední době byla často pokládána otázka “proč jsou jména zabanovaných kvůli bottingu zveřejňována na ruských serverech a ne v Evropě”. Silentstalker proto napsal zprávu Ectarovi, producentovi WG EU. Takováto je odpověď:

“Jak víš, v Evropě nedovolujeme urážky, ani zveřejňování nicků. Jedním z největších důvodů je snaha nedopustit, aby hráči brali věci do svých rukou (od nejjednodušších, jako je vlastní monitorování jiných hráčů až po obtěžování ve hře, atd.). Zjednodušeně bylo by licoměrné hráče za “name & shame” postihovat a sami dělat to samé. Proti hráčům, kteří nedovoleně využívají herní mechaniku (tím myslí boty – pozn. carramba66) bojujeme, ale myslíme si, že je v nejlepším zájmu komunity, aby postihy zůstaly v dvoustranném vztahu Wargaming – hráč. Z toho vyplývá, že seznam zabanovaných nebudeme zveřejňovat.”

Zdroj:http://ftr.wot-news.com/2014/10/02/on-wargaming-eu-policies-bots-prem-tank-recovery/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama