WoT NA – TOG II se vrací!
i Zdroj: WoT.cz
Novinka WoT NA – TOG II se vrací!

WoT NA – TOG II se vrací!

ThelvynCZ

ThelvynCZ

24. 7. 2019 12:51
Reklama
Reklama

Chtěli jste někdy řídit bitevní loď, bojíte se ale moře? TOG II má velikost malé válečné lodi, pohybuje se ale po souši! Tato mašina se vrací do prodeje na americkém serveru. I když nebudete přes bojiště létat, budete postupovat vpřed důstojným tempem. TOG je také láskyplně známý jako „Land Yacht“, „HMS TOG“, „XP Piñata“ a další přezdívkami mezi svými věrnými fanoušky.

TOG II je ideální pro podporu bitevního pole a obrany základny, má to ale jeden háček. Musíte si dobře vybrat pozici. Musím říci, že mne tento stroj vždy bavil. Bavilo mne jeho množství HP, a rychlopalné přesné dělo, které dokázalo nastřílet úctyhodné množství poškození. Pokud jste se ale vystavili nepříteli, byl váš osud zpečetěn. TOG je obrovská zásobárna HP a na šestém tieru je 1500 nastříleného poškození dostatek na dobrou bitvu.

Sranda byla taky, pokud se spojilo pár přátel a vydali se do majestátní čety TOGů. Musíte pochopit herní styl tohoto monstra, aby jste dokázali vytěžit ze své investice co nejvíce. Věřte, že občas opravdu dokáže potěšit.

Nabídka: TOG II*

Nabídka začíná:
23.července, 04:20 PT | 06:20 CT | 07:20 ET
Nabídka končí:
5.srpna, 04:20 PT | 06:20 CT | 07:20 ET

WoT NA – TOG II se vrací!
i Zdroj: WoT.cz

TOG II* War Chest: $69.99 

TOG II* Ultimate: $42.99

TOG II* Loaded: $33.99 

TOG II*: $18.99

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Byl detekován AdBlock

WoT.cz je komunitní web, jehož hlavním příjmem je reklama. Zvažte prosím vypnutí AdBlocku, ať můžeme všem čtenářům i nadále přinášet kvalitní herní zpravodajství, články a videa.

Děkujeme!

Váš tým WoT.cz