Jak to vypadá s aukcí v Rusku
i Zdroj: Wargaming
Článek Jak to vypadá s aukcí v Rusku

Jak to vypadá s aukcí v Rusku

Jakub Piotrovski

Jakub Piotrovski

16. 11. 2023 10:45

Původně byla aukce očekávána v srpnu tohoto roku. Místo aukce jsme však dostali montovnu, kde bylo možné sestavit si Kpz. 07P (E), tedy německý těžký tank tieru X. Následně přišla v listopadu speciální kapitola Battle Passu. Vypadá to tedy, že letos již aukce nebude. Pojďme se ale podívat, čeho se tedy dočkají hráči na ruských serverech.

Reklama

V minulých aukcích byly stroje jako Typ 59 G a Opičí klrál (Monkey King). Z tohoto důvodu se v další aukci neobjeví, ale potvrzené to není. Místo nich by se v aukci mohly objevit jiné stroje. Pojďme si tedy tyto kandidáty pro RU servery ukázat.

Type 63

Jak to vypadá s aukcí v Rusku
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/mir-tankov/skrinshoty-tanka-type-63-v-mire-tankov/

Tento těžký Japonec VIII tieru se pravděpodobně objeví ve vánočních loot boxech. Stroj bude disponovat hydropneumatickým podvozkem v kombinaci se silně pancéřovanou věží. Stroj se ale do povědomí dostal zcela novou herní mechanikou. Mluvím o chladnutí děla po výstřelu. Stroj bude mít po každém nabití pár vteřin počkat. Tím se zlepší přesnost jeho děla. Hráč má tedy možnost volby mezi okamžitým výstřelem a nebo obětovat pár vteřin pro vyšší pravděpodobnost zásahu.

113 Beijing Opera

Jak to vypadá s aukcí v Rusku
i Zdroj: WoT.cz

Tento stroj asi není potřeba představovat. Jedná se o čínský těžký tank tieru X, který je však možné zakoupit v obchodě za bony. Tank disponuje poměrně silným pancířem, který hráče dokáže podržet. Tank je možné zakoupit také ve sběratelském obchodě, ale až po vyzkoumání kteréhokoliv čínského tanku X tieru. Pokud tedy hráč oželí speciální vzhled a posádku společně s písmeny BO (Beijing Opera), může si stroj zakoupit za kredity a ušetřit bony.

WZ-111 Qilin

Jak to vypadá s aukcí v Rusku
i Zdroj: WoT.cz

Zůstaneme ještě v Číně a to se strojem WZ-111 Qilin. Je to v podstatě WZ-111 5A (čínský těžký tank tieru X, který je možné vyzkoumat). Rozdíl je hlavně v celkem povedeném 3D stylu, jehož hlavním prvkem je dělo. To po výstřelu chrlí oheň jako skutečný drak. O tom, zda-li se do hry hodí či ne, si musí každý z hráčů rozhodnout sám.

Tiger-Maus 120t

Jak to vypadá s aukcí v Rusku
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/mir-tankov/obnovleniya/obnovlenie-122/tiger-maus-iz-obnovleniya-122-v-mire-tankov/

Stroj na který se těší mnoho sběratelů a zahýbal komunitou, i tak se dá popsat nový Tiger-Maus. Toto ocelové monstrum je německý (super)težký tank tieru IX. Byl již potvrzen jako jeden ze strojů uvnitř vánočních loot boxů, ale velice pravděpodobně se objeví v budoucnu také v aukci. Se svou alfou 530 bude stroj schopný rozdávat bolestivé rány i protivníkům o úroveň výš, než je on sám. Pancíř zepředu 200 mm na korbě a 300 mm na věži taktéž zajistí vysokou ochranu. Co už stroj nemá je mobilita. Maximální rychlost činí 32 km/h při výkonu 10 koní na tunu. 


V aukcích se může objevit leccos. Dnes jsme si ukázali jen některé žhavé kandidáty na tuto akci. Nezbývá nám tedy víc, než vyčkávat a nechat se překvapit. Cesty evropských serverů a těch ruských se stále více a více rozchází. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama