Supertest: TNH T Vz. 51 (Vlastnosti)
i Zdroj: WoT.cz
Článek Supertest: TNH T Vz. 51 (Vlastnosti)

Supertest: TNH T Vz. 51 (Vlastnosti)

ThelvynCZ

ThelvynCZ

14. 5. 2021 23:31

Máme zde dalšího československého mazlíka, pojďme se kouknout na jeho vlastnosti.

Reklama

Na Supertest brzy zamíří nové vozidlo československé linie těžkých tanků. Těžký tank IX. úrovně TNH T Vz. 51.

TNH T Vz. 51

TNH T Vz. 51
i Zdroj: WoT.cz
TNH T Vz. 51

Stejně jako u ostatních československých těžkých tanků VIII.–X. úrovně je hlavním prvkem jeho hratelnosti možnost vybrat si mezi dvěma děly: jedním s dvouranným nabíjením a druhým bez něj. Obě děla mají stejnou ráži: 122 mm. Jejich poškození na výstřel činí 390 HP, čas zaměření je 2,5 s. Standardní průbojné granáty probijí až 252 mm pancíře, speciální APCR granáty potom 294 mm. Přesnost cyklického děla je 0,36 a nabije se za 10,2 s. Dělo s automatickým nabíjením má zásobník na dva granáty s dobou nabíjení 2,5 s mezi granáty a celkovou dobou nabití zásobníku 20 s. Jeho přesnost činí 0,38. Obě děla se pyšní 7stupňovým úhlem sklápění.

Odolnost a pohyblivost jsou na poměry těžkých tanků typické. Kromě výdrže vozidla, která činí 1 900 HP, pomáhají tanku ustát nepřátelskou palbu také zkosený pancíř a clony na přední části věže. Maximální rychlost tanku je 50 km/h, měrný výkon 14,4 hp/t a dohled činí 380 m.

Podobně jako jeho „velký bratr“ umožňuje TNH T Vz. 51 hráčům zvolit si palebný režim, který je pro ně pohodlnější. Cyklické dělo i dělo s automatickým nabíjením jsou navrženy tak, aby byly stejně efektivní. Co se týká ostatních parametrů vozidla, nelze nalézt žádné zjevné nedostatky. Všeobecně vyvážené parametry tanku umožňují zastávat v bitvě různé úkoly, od obrany pozic až k útoku na nepřátelské základny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama