Supertest: Obj. 590
i Zdroj: WoT.cz
Článek Supertest: Obj. 590

Supertest: Obj. 590

ThelvynCZ

ThelvynCZ

4. 7. 2021 11:29

Máme zde drobný náhled na vlastnosti tanku Objekt 590.

Reklama

Objekt 590, sovětský střední tank IX. tieru, se chystá na Supertest.

Nový tank na supertestu
i Zdroj: WoT.cz
Nový tank na supertestu

Z hlediska manévrovatelnosti a pancéřování je toto vozidlo podobné ostatním sovětským středním tankům, které se vyznačují dobrou dynamikou a čelním pancířem. V přední části věže mohou desky pancéřování dosahovat až 200 mm, což v kombinaci s nízkým profilem zvyšuje schopnost přežití. Celková životnost vozidla je 1 650 HP, zatímco specifický výkon je 20 hp / t. a nejvyšší rychlost je 52 km / h.

Hlavním rysem tohoto vozidla je jeho dělo. 100 mm kanón je vybaven inverzním automatickým podavačen se 3 náboji, který funguje stejně jako ten na IS-3A. Třetí náboj se nabije za 16 s, druhý za 13 s a první za 10 s. Čas mezi střelami je 3,5 s. Jeden výstřel způsobí poškození 320 HP. Standardní AP granáty pronikají 225 mm, zatímco speciální HEAT granáty procházejí 299 mm. Přesnost děla je 0,42 a doba zaměřování 3 s. Díky inverznímu autoreloaderu je Object 590 připraven ke střelbě téměř kdykoli. Během chvilky klidu má příležitost načíst celý zásobník, aby mohl mít výhodu v době, kdy narazí na dalšího nepřítele.

Kombinace palebné síly a dynamických charakteristik, kromě zbroje a zvláštností autoreloaderu, umožňuje tomuto tanku způsobit nepříteli velké škody a hrát agresivně na bojišti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama