Supertest: Kunze Panzer (Počáteční vlastnosti)
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Supertest: Kunze Panzer (Počáteční vlastnosti)

Supertest: Kunze Panzer (Počáteční vlastnosti)

ThelvynCZ

ThelvynCZ

12. 12. 2020 16:48
Reklama

Nový německý střední tank IX. úrovně bude brzy vyslán na Supertest, jeho označení je Kunze Panzer.
Hlavním rysem tohoto vozidla je jeho režim obléhání. Na rozdíl od švédských středních tanků (a STB-1) se “Siege Mode” u Kunze Panzera automaticky nezapne. Musíte to povolit ručně jako u švédských stíhačů tanků. Dalším rysem vozidla je způsob, jakým je věž upevněna, je nakloněna o 5 stupňů dopředu. V režimu obléhání se zvětšuje úhel deprese děla (až o -15 stupňů vzhledem k náklonu věže) a zvyšuje se přesnost střelby za cenu snížené manévrovatelnosti, stabilizace děla a rychlosti střelby.

Supertest: Kunze Panzer (Počáteční vlastnosti)
i Zdroj: WoT.cz

Tank vyniká poškozením 390 životů za výstřel, průbojnost standardní municí APCR je 268 mm a u speciálního granátu HEAT 300 mm. Pancíř vozidla je poměrně tenký. Jeho věž má v přední části pouze 63 mm oceli a životnost vozidla se snaží urdržet 1600 životů.

Kunze Panzer se velmi liší od běžných středních tanků. V obléhacím režimu hraje roli pozičního odstřelovače a díky vysokému poškození za minutu může v mobilním režimu účinně podporovat své spojence na střední vzdálenosti. Jeho plného potenciálu lze dosáhnout pouze tehdy, jsou-li oba herní styly správně kombinovány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama