Supertest: Concept 1b
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Supertest: Concept 1b

Supertest: Concept 1b

ThelvynCZ

ThelvynCZ

31. 1. 2020 14:24
Reklama

Dnes vstoupil na supertest Concept 1b, jedná se o americký těžký tank na devátém tieru. Pojďme se podívat na jeho vlastnosti.

Supertest: Concept 1b
i Zdroj: WoT.cz

 

„Těžký“ je jistě, ale je také obratný a snadno dokáže dohnat střední tanky a může se pochlubit zásadními hodnotami charakteristickými pro tank své třídy.

Přesnost zkoušeného děla je podobná jako u E 50, s časem zaměřování 2,1 s a rozptylem 0,36 m / 100. Lze očekávat, že standardní průbojnost APCR projde 258 mm nepřátelského brnění a speciální munice HEAT jde do pancíře ještě lépe, 310 mm. Průměrné poškození je 400 bodů a nabíjení vám zabere 10,2 sekundy.

Věž se svým čelním pancířem 250 mm a úhly sklopení děla -10 / + 20 se cítí dobře na svazích. Její tvar je taky to, co musíte zvážit především, protože je chráněná pouze v pravém úhlu, nepřítel střílející po jím boku nebo když se otočí věži. Budete muset pracovat daleko více s úhly natočení věže.

Abych to shrnul všechno, nejchytřejší způsob, jak hrát Concept 1b, je využít jeho dynamiku k tomu, aby zaujal klíčové pozice na mapě, a přitom pozorně sledovat, kde se vaše věž otáčí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama