Startuje hokejová Extraliga: všechny zápasy můžete sledovat živě na TV Tipsport
i Zdroj: WoT.cz
Článek Startuje hokejová Extraliga: všechny zápasy můžete sledovat živě na TV Tipsport

Startuje hokejová Extraliga: všechny zápasy můžete sledovat živě na TV Tipsport

Komerční sdělení

Začíná další ročník nejvyšší hokejové soutěže. Tipsport Extraliga na úvod nabídne atraktivní duel ambiciózní Sparty s obhájcem titulu z Třince nebo třeba nestárnoucího Jaromíra Jágra v kladenském dresu na ledě favorizovaných Pardubic. Všechny zápasy celé soutěže můžete sledovat v přímých přenosech zdarma na TV Tipsport. Přečtěte si jak.

Reklama

Kde sledovat Tipsport Extraligu 2024/2025 živě? Na TV Tipsport

Formát Tipsport Extraligy ledního hokeje se oproti loňsku nijak nezměnil. Soutěž opět nabídne v základní části 52 kol, což znamená celkem 364 duelů. Následovat bude atraktivní vyřazovací část, což budou další desítky napínavých střetnutí. Všechny tyto zápasy můžete sledovat naživo na svém počítači nebo mobilu a to díky přenosům na TV Tipsport.

Na Tipsportu můžete sledovat i zápasy NHL. Každý získá 300,- zdarma na první sázky

Zápasy hokejové Extraligy nejsou jedinými přenosy, které na TV Tipsport najdete. Naopak. Na Tipsportu můžete sledovat i všechny zápasy NHL, atraktivní fotbalové soutěže jako jsou německá Bundesliga či španělská La Liga nebo všechny tenisové grandslamy. Kompletní přehled vysílaných soutěží a zápasů najdete v tomto článku.  

Při vytvoření účtu dostane každý zákazník na nově vytvořené konto bonus ve výši 300 Kč. Tento bonus je připsán ve formě tzv. netů a je možné ho využít na libovolné sportovní sázky.

Extraliga živě: jak sledovat live stream zdarma? 

Ke sledování Extraligy na stránkách Tipsportu si nejprve musíte vytvořit online účet. Jeho založení je velice jednoduché a intuitivní. Registrace účtu vám zabere pouze několik málo minut a provést jí můžete ze svého mobilu nebo počítače. Stačí kliknout ZDE, přejít na stránky Tipsportu a postupovat podle instrukcí. 

Pokud byste si při vytváření účtu nevěděli s něčím nevěděli rady, zkuste se podívat na tento podrobný návod

Jakmile máte účet vytvořený, připíše vám Tipsport 300,- na první sázky a od této chvíle můžete sledovat všechny dostupné streamy. Přenos libovolného zápasu spustíte tak, že přejdete do sekce „LIVE“, najdete příslušný zápas a kliknete na ikonu přehrávače.

Prvních 7 dní od vytvoření účtu jsou všechny streamy dostupné zcela zdarma. Pokud chcete streamy sledovat i po prvním týdnu, je nutné během 30 kalendářních dnů provést sázky v minimální hodnotě 30 Kč. Na tyto sázky samozřejmě můžete využít obdržený bonus ve výši 300 Kč.  

Hrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama