otazky-a-odpovedi-z-wg-streamu-cast-druha
Novinka Otázky a odpovědi z WG streamu (část druhá)

Otázky a odpovědi z WG streamu (část druhá)

Beroun

Beroun

28. 3. 2017 09:00
Reklama

Hodnocené bitvy je jedna z hlavních novinek, které mají přijít tento rok do hry. Princip je ten stejný jako na randomu, akorát na základě osobních výsledků bude žebříček, ve kterém se posunete výš, pokud budete hrát dobře. Nehledě na to, jestli vyhrajete nebo prohrajete. Níže je pár informací o tomto novém módu.

  • Vývojáři se soustředí se na krátké herní cykly. To znamená, že Hodnocené bitvy budou resetovány cirka jednou týdně. Nyní se dohadují o dalších termínech.
  • Dobrá bitva v poraženém týmu bude velmi dobře odměněna. Pokud budete hrát dobře, posunete v žebříčku výš, nehledě na výsledky vašeho týmu. Brát v potaz se budou nejenom výsledky posledního kola, nýbrž ještě důležitější bude dlouhodobé měřítko. Hra bude pozorně sledovat, kdo bude prokazovat konzistentní výsledky, jak rychle a jak často se dostane do nejvyšší příčky, a takoví hráči budou odměněni co nejvíc.
  • Odměny, a v čem budou spočívat – to je něco, co vývojáři nechtějí ještě prozradit. Chápou, že návnada by měla být co nejlepší a údajně taky tomu tak bude. Nebude to ale odměna typu maratón, kde vítěz dostane možnost si vyjezdit tank. Nejpravděpodobnější je, že to bude něco nového, co budete moci používat v náhodných bitvách.
  • Ze začátku bude tento herní mód pouze ve formátu 10 proti 10. Je však možné, že se to časem rozšíří na 15 proti 15. Mapy budou stejné jako na randomu.
  • Bude to velmi odlišné od hodnocených bitev ve WoWS. Bude to o dost rychlejší.
  • Být na chvostu vítězného týmu nebude dobré pro vaši pozici v žebříčku. Hodnocení bude odrazem vašeho osobního příspěvku, ne výsledku vašeho týmu. Důvodem toho je, že vyhrát můžete, i když od začátku bitvy budete AFK.
  • Můžete stále prohrávat a přitom končit v topu. V tomto případě se posunete v žebříčcích nahoru.
  • V Bělorusku se snaží ohodnotit přínos v bitvě a odměnit opravdové „skill“ hráče.

Třetí část otázek a odpovědí

Beroun: Opravdu hooodně se těším na hodnocené bitvy. Jsem ochoten si co nejdřív pořídit tier X tank, jen abych si to zahrál. Bude to něco jako hodnocení nejlepších hráčů a budou zajímavé bitvy mezi nejlepšími hráči. Konečně se uvidí, jestli WN8 znamená opravdový skill. ? Jsem taky zvědavý na formát 10v10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama