Oslavte americký Den nezávislosti speciálními balíčky a žetony „Bílá orlice“!
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2024/07/04/wot-celebrate-u-s-independence-day-with-special-bundles-and-eagle-tokens/
Článek Oslavte americký Den nezávislosti speciálními balíčky a žetony „Bílá orlice“!

Oslavte americký Den nezávislosti speciálními balíčky a žetony „Bílá orlice“!

ThelvynCZ

ThelvynCZ

4. 7. 2024 21:57

Nový event na oslavu dne nezávislosti je zde !

Reklama

Připravte se oslavit americký Den nezávislosti 2024 speciálními herními akcemi a zajímavými odměnami, včetně příležitosti získat žetony „Bílá orlice“. Tyto žetony lze získat skrze mise, speciální balíčky a Twitch Drops a lze je v exkluzivním obchodu za žetony vyměnit za vzácná vozidla, jedinečné možnosti prvků na úpravu vzhledu a mnoho dalšího. Nenechte si ujít příležitost využít těchto časově omezených nabídek a připomeňte si společně s námi tento významný státní svátek fantastickými herními bonusy a aktivitami.

Nabídky M54 Renegade

Dostupné od 4. 7. 2024, 11:00 (CEST), do 11. 7. 2024, 11:00 (CEST)

VIIIM54 Renegade je všestranný tank vybavený silným 105mm dělem, které dokáže způsobit 2 117 bodů poškození za minutu, má vynikající průbojnost a 10stupňový úhel sklápění. Jeho maximální rychlost 45 km/h umožňuje rychlé manévrování, díky čemuž je tank schopný se snadno vyhnout nepřátelským útokům. Granáty s vysokou rychlostí letu jsou navíc účinné při prorážení pancíře protivníků.

Zaujměte stylovým vzhledem s exkluzivním 3D stylem „Živý nebo mrtvý“ pro M54 Renegade. Tento jedinečný styl poskytuje 2% bonus k maskování a přichází s drsnými detaily, jako jsou vývěsky hledaných a ošlehané barvy. Pokud toto vozidlo vlastníte a tento styl jste ještě nezískali, teď je perfektní doba tak učinit!

Více na stránkách Wargamingu … 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama