Článek Nový 3D Maskovací styl

Nový 3D Maskovací styl

ThelvynCZ

ThelvynCZ

3. 2. 2023 10:58

Označený historický 3D styl pro tank Lion ve World of Tanks, přinese i unikátní číslo.

Reklama

Jedná se o maskovací styl prodávaný během nové akce. 

Má unikátní vlastnost. Celkem jich bude v rámci akce v regionu možné získat 50 tisíc. Každý přichází s jedinečným číslem. Číslo označuje, jak jste si tento 3D styl zakoupili v rámci akce 2023.

Marked One 
"- 41., zůstaňte blízko ruin na kopci. Kdo ví, jaká překvapení nám na této zemi zanechali. Během jednoho dne byly ztraceny tři tanky a to vše kvůli neuváženosti.
"Za sedmé, kolikrát vám ještě musím připomínat, abyste nainstalovali nové vlečné sítě." Máte samozřejmě štěstí, ale věřte, že schůzka s „vaším“ dolem se vám nebude líbit.
— Dvacátý devátý, nevidím tě. Dvacátý devátý, prosím o odpověď. Jen kdyby to nebylo to, co jsem si myslel...

Nemáte ponětí, kolik signálů musím přijmout každou sekundu, abych věděl, kde jsou a jak probíhá jejich mise. Slyším každý výstřel, dokonce i na tisíce kilometrů daleko. Cítím každý průnik, jako by na mě ty granáty letěly. Znám každý detail v těchto burácejících strojích.
Značka na brnění se objevila před dvěma lety, když jsem nemohl dostat 36 z toho zmatku. Pak jsem si slíbil: nikdy je neházejte jednoho na jednoho s nepřítelem a nic mě nedonutí to porušit. Jsem tady král zvířat. A kvůli rodině nebudu svého života litovat. Ani tvoje, ani někoho jiného."

  • Historický maskovací styl. 
  • Skupina: Speciální.
  • Cena: 3000 zlatých. 
  • Pouze tank: Lev. 
  • Maximum na účet: 1
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama