Novinky v updatu 9.19.1
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Novinky v updatu 9.19.1

Novinky v updatu 9.19.1

Marek Kačín

Marek Kačín

15. 6. 2017 08:12
Reklama

Blíží se nová aktualizace a na fóru World of Tanks se začíná hojně debatovat. Aktualizace totiž přináší překvapení v podobě prvního polského tanku.

Včera se na fóru community manager podělil o pár nejdůležitější informací, které v krátké chvíli přinese následující update. Vývoj se zaměřil na přepracování prvků a obsahu, který do hry přišel tento rok. Například nově předělaný matchmaking, který se bude přísněji řídit typem a úrovní vozidla. Již nebude sestavovat týmy např. čtyři těžké tanky osmé úrovně proti čtyřem středním osmičkovým tankům, ale bude sestavovat týmy zrcadlově. Má-li nepřítel šest osmiček, dva těžké, tři střední a jeden lehký tank, váš tým bude mít tu samou sestavu.

Druhou novinkou potěšíme artynáře, kteří si po mnoha stížnostech vybojovali hrát opět v četách. Bohužel, v četě bude moct hrát pouze jedno vozidlo tohoto typu. Další zpráva se týká též dělostřelectva a to vylepšení alternativního míření pomocí klávesy G. Vylepšena byla mechanika omráčení. Pokud dělostřelectvo omráčí cíl a spojenecký tank bude střílet na omráčená vozidla, bude se poškození počítat jako asistence.

Čeká nás předělávka čínského stromu na vysokých úrovních, další HD modely tanků a nový herní režim s názvem training. Jak jsem se již zmiňoval na začátku, do hry přijde nový polský tank. Poláci jsou celí nedočkaví a je zaručeně jisté, že se bude jednat o prémiový stroj. Může to být 20/25TP, o kterém jsme již slyšeli. Nebo kopie Panthera, IS-3 či T-54. Mnozí vtipálkové přemýšlí o středním tanku T34-85 Rudy 2.0.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama