Malá aktualizace 20.8.
Novinka Malá aktualizace 20.8.

Malá aktualizace 20.8.

ThelvynCZ

ThelvynCZ

19. 8. 2020 23:08
Reklama
Reklama

Máme zde opět ranní aktualizaci. Pojďne se podívat co v ní bude.

NA: Na serverech World of Tanks budou instalovány soubory pro mikropatch 1.10_4. Portál hry a klanu nebude k dispozici během tohoto období počínaje 20.srpnem v 02:00 PT | 04:00 CT | 05:00 ET.
Prostoje pro NA aktualizaci by měly trvat přibližně 45 minut; prostoje pro SA během doručení opravy mohou trvat až 90 minut.

Patchnotes:

  • Byl vyřešen problém, kdy výsledky na tanku A46 nebyly započítávány do postupu v Battle Passu. Stav „tajemství“ byl také odstraněn
  • Následující vozidlo bylo přidáno pro testování hráči Supertestu: Americký T42
  • Strv K: odstraněn stav „tajný“
  • Concept 1B: odstraněn stav „tajný / testovací“
  • Kromě toho byly změněny vlastnosti následujících vozidel: Waffenträger auf E 100 (P) Mod a Jagdtiger Prototype.
  • Opraveny některé technické problémy.

EU: Vzhledem k aktualizaci nebudou servery World of Tanks k dispozici 20. srpna 2020 mezi hodinami 06:00 – 06:45 CEST.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Byl detekován AdBlock

WoT.cz je komunitní web, jehož hlavním příjmem je reklama. Zvažte prosím vypnutí AdBlocku, ať můžeme všem čtenářům i nadále přinášet kvalitní herní zpravodajství, články a videa.

Děkujeme!

Váš tým WoT.cz