Koupil jsem si 80 beden
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/world-of-tanks/6-stiley-pobedy-vo-vnutriigrovom-magazine-za-zolot/
Článek Koupil jsem si 80 beden

Koupil jsem si 80 beden

ThelvynCZ

ThelvynCZ

11. 12. 2023 14:24

Jako každý rok jsem investoval nějakou korunu do WoTka a trochu zagemblil

Reklama

Od doby kdy mi ukradli účet a zneužili jej si dávám pozor při investicích do hry. Již několik let to dělám puze na vánoce abych si pořídil několik bedniček. Asi nejvýhodnější varianta je pro mne 80ks. Musím ale podotknout, že mi nejde o tanky, ale spíše o zdroje, které mohu potom utratit v aukcích za prémiový účet. 

Článek neslouží jako návod nebo reklama na kupování bedniček. Narozdíl od některých youtuberů, jsem si je já koupil za své, nic jsem nedostal, a kdyby si moje děti zasloužily pod stromečkem dárky, tak bych peníze investoval jinak. Trochu kecám, potřebuji si občas udělat radost a letos jsem si ji opravdu udělal. Níže se můžete podívat na statistiky mého otevírání.

Koupil jsem si 80 beden
i Zdroj: WoT.cz

Pro mne jsou důležité goldy a prémiový účet, samozřejmě dva 3D styly na artiny opravdu nepotěšily, i když se přiznám že při obědě hraju i jednu artinu, protože na ti stačí jedna ruka. Podstatné pro spoustu z vás bude i to, že mi padl jeden tank na devátém tieru Tiger-Maus a tři prémiové tanky na osmém tieru, Type 63, XM66F a GSOR 1010 FB.

Jestli otevírání bylo úspěšné nechám na vás … 

Koupil jsem si 80 beden
i Zdroj: WoT.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama