Insider: Budou nové metály
i Zdroj: WoT.cz
Článek Insider: Budou nové metály

Insider: Budou nové metály

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Insider, který nosí info na FTR, tentokrát přišel se zajímavostmi, týkajícími se nových medailí. Asi jich je ještě málo.

– vrací se “Lumberjack” (“Dřevorubec”), který už se v souborech hry objevil dříve, bude zřejmě za zničení alespoň tří nepřátel a shození třiceti stromů (neuvěřitelná píčovina – pozn. carramba66)
– totéž medaile “Alaric”, musíte zničit dva tanky a pomník (opět, řeší se hovadiny, místo aby se řešily zásadní věci – pozn. carramba66)
– bude medaile za to, že na nějaký lehký tank střelbou v Havoku necháte zřítit dům
– bude medaile za převržení nepřátelského tanku na střechu
– bude medaile “Bring the Barn”, něco s bitvami 15x TOG vs 15x TOG
– medaile za přežití zničení domu, ve kterém se schováváte, bez obdržené DMG
– medaile za posunutí auta (v Havoku půjdou auta posouvat, nejen přejíždět), bez jeho zničení, zároveň musíte zničit alespoň tři nepřátele
– medaile za ucuknutí, když vás někdo bude chtít posunout do vody s tím, že on sám se utopí
– něco, co se jmenuje “Raseiniai” (podle bitvy u Raseiniai), kde KV-2 přežije mnoho útoků ze strany německých tanků (asi něco do historických bitev, bych tipoval – pozn. carramba66)

Pozn. carramba66: Dělá to na mě dojem, že WG neví, co chce. Stále slyšíme, že nemají lidi, proto část věcí outsourcují (původní engine, výrobu 3D modelů, uživatelské rozhraní, historický výzkum), ale přitom se zabývají takovýmito nesmysly. Medaile za přejíždění stromů a pomníčků jistě není to, co hráče WoT tíží. Wargaming se regulérně pomátl…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama