Hlasování: Vybírejte premium spotřebák pro čs. tanky.
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Hlasování: Vybírejte premium spotřebák pro čs. tanky.

Hlasování: Vybírejte premium spotřebák pro čs. tanky.

Excalibur.cz

Excalibur.cz

22. 4. 2015 11:43
Reklama

Na začátku tohoto týdne jste měli možnost navrhovat, jaké premium spotřební vybavení by měly mít posádky v chystaném československém tankovém stromu, návrhů se sešlo hodně. Vybrali jsme ty nejčastější a nejreprezentativnější a dnes můžete v hlasování vybrat jeden finální, který se za vás pokusíme předat společnosti Wargaming.

Vyřazené položky
Některé vaše nominace jsme museli vyřadit. Jde o pivo, jeho nealko verzi i lihoviny, dále samozřejmě cigarety, drogy nebo prášky. Důvod je zde zřejmý, fet by nám u Wargamingu asi neprošel a alkohol nebo cigára si do hry dát nedovolí, aby jim PEGI a ESRB nezvýšili hodnocení věkové vhodnosti. Dále jsme odstranili tatranky a kofolu, obojí vzniklo až po válce a s obojím by mohl mít Wargaming potíže z hlediska využití ochranné známky. Zde malá poznámka – předpokládám, že použití Coca-Coly, dokonce s originálním logem, předcházela nějaká dohoda se společností, která limonádu vyrábí. Zde by se možná pro WG otevřela zajímavá možnost spolupráce s některým z českých výrobců, ať už tatranek, nebo kofoly. Jistě by reklamu podobného typu rádi zaplatili.

Co jsme vybrali
Ze všech došlých návrhů jsme vybrali patnáct, které se opakovaly nejčastěji, hlasovat o nich můžete níže. Při hlasování mějte na paměti, že vybíráme něco, co by měli jíst tankisté v poli. Ano, sice japonci mají onigiri a číňané kuřecí maso, to jsou ovšem věci, které se dají uchovat předpřipravené v nějakém obalu – a to i v bojových podmínkách, jako v našem případě například řízek. Naproti tomu některé návrhy, i z těch, které se opakovaly velmi často, si v tanku lze představit jen stěží, jde například o obložené chlebíčky, vepřo-knedlo-zelo nebo omáčky. Zejména omáčky (pokud nepočítáme guláš, který jsme do výběru dali zvlášť), jsou náročné jak na výrobu, tak na skladování.

Hlasujte zde

Miniaplikace

Co bude dál?
Hlasování bude probíhat minimálně několik dnů. Poté vyhlásíme vítěze a toho se pokusíme dostat našimi cestičkami k vývojářům. Spolu s vítězem pošleme do Běloruska i návrh na pivo, který se samozřejmě opakoval nejčastěji. Třeba se WG pochlapí a náš národní nápoj do hry zavede. I když pokud už chybí vodka u sovětských posádek, pravděpodobnost zavedení piva je takřka nulová.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama