Článek Fiktivní 3D styl "Jupiter Fulgur"

Fiktivní 3D styl "Jupiter Fulgur"

ThelvynCZ

ThelvynCZ

29. 11. 2022 15:35

Nová maskovací sada pro Super Conqueror ve World of Tanks

Reklama

Bude možné vypadnout z velkých boxů novoroční ofenzívy 2023.

UFFFFFFFFFF.

Futuristický 3D styl pokračuje v tématu fiktivních stylů pro Vánoce 2023. Minulý rok byl podobný styl Thunder Child na  FV4005 Stage II.

Tank má unikátní prvek. Za věží je 5 indikátorů, které ukazují 100 % odolnosti tanku a za každých odebraných 20 % odolnosti tanku jeden indikátor zhasne. Viditelné pro všechny kolem.

Jupiter Fulgur –
„To ještě nevědí. Ani nehádají. Všechno, do posledního haléře, všechno šlo do obchodu! Každý nýt, každý drát a keramický izolátor je vyroben podle originálních výkresů. Ručně. Lidé, kteří stále věří v sílu britské oceli, a ne obchodníci, kteří chtějí celou várku vyhodit na export, i kdyby jen ten druh letěl. Jsme to my, kdo stále žije z této myšlenky. Ti, kteří vědí, co armáda potřebuje. Co potřebuje celá země. A co není ostuda použít anglickou vlajku. Ráno se zde sejde celá Admiralita. To ještě nevědí, že tento den se stane výchozím bodem a odrazovým můstkem pro vůdce vojenského průmyslu. Do dnešního dne se zapisujeme do historie s celým inženýrským oddělením. Zítra z něj uděláme národní poklad.

Jak pomalu plynou minuty, jak zločinně pomalu…“

  • * Fiktivní. 
  • Skupina: Speciální. 
  • Maximum na účet: 1. 
  • Tech. cena: 5000 zlatých. 
  • Pouze tank: Super Conqueror. 
  • ID: 1189.
Fiktivní 3D styl "Jupiter Fulgur"
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/world-of-tanks/novogodnie-nastuplenie/2023/vymyshlennyy-3d-stil-yupiter-fulgur-na-super-conqu/
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama