Beta test nové síně slávy
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Beta test nové síně slávy

Beta test nové síně slávy

ThelvynCZ

ThelvynCZ

13. 9. 2017 09:06
Reklama

Wargaming nahradí stávající systém osobního hodnocení. Síň slávy je sice v Beta testu, nicméně už bylo na čase. Neefektivní a nicneříkající systém osobního hodnocení byl/je opravdu k ničemu.

Beta test nové síně slávy
i Zdroj: WoT.cz

Dle informací budou mít na hodnocení u jednotlivých vozidel vliv pouze náhodné bitvy. Celkové hodnocení se bude počítat ze všech tanků dohromady.

Beta test nové síně slávy
i Zdroj: WoT.cz

Pro výpočet hodnoty se bere v úvahu pět hlavních parametrů – míra přežití, poškození, poškození zastavené pancířem, asistence, killy. Pro každé vozidlo má každý jednotlivý parametr svou váhu podle toho, co je pro něj důležité.

Pro příklad si vezmeme dva naprosto rozdílné stroje, Bat.-Chat. 25t a Maus. Francouzský střední tank je prakticky bez pancíře, takže zastavené poškození pancířem nebude mít velkou váhu. Naopak u Mause je tato hodnota 30%, to znamená, že pro tento těžký tank je hodnota zastaveného poškození pancířem 30% úspěchu v bitvě.

Vyhodnocování je velmi flexibilní a bude se měnit při každé aktualizaci hry, což znamená, že pokud je vozidlo balancováno, jeho hlavní parametry budou také aktualizovány.

Síň slávy byla také upravena na přívětivější a jednodušší verzi, která je nyní rozdělena do dvou kategorií, náhodná bitva a vybrané vozy v náhodných bitvách.

Hráči se budou moci kouknout na hodnoty podle měsíce a další podrobnosti. Budou přidány i filtry, které umožní porovnávat různé hodnoty, různých hráčů a různých klanů.

Beta test nové síně slávy
i Zdroj: WoT.cz

Nový systém hodnocení přichází v aktualizaci 9.20.1 a je to pokus o zlepšení systému hodnocení, který nikdy předtím neměl moc smysl. Že by konečně odzvonilo WN8?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama